Jump to content

Οδηγιες uTorrent για ναυτιλομενους

SirDiman

Recommended Posts

Βαλτε αυτες εδω τις ρυθμισεις στο mtorrent και θα ειστε μια χαρα.

Απο εδω δειτε περισσοτερα

Conservative Settings Chart (Alternate Speed Guide for uTorrent) (Page 1) / Speed Problems /

ρυθμισεις :

attachment.php?attachmentid=57473&stc=1&d=1374790457

post-6199-1416077578,8525_thumb.jpg

επειδη το utorrent το εχω φαει με το κουταλι χρονια τωρα...

αυτες οι ρυθμισεις-περιορισμοι εχουνε νοημα σε pc με windows vista και πισω

και σε οσους εχουν μαπα γραμμες.

εγω παντα εχω το upload unlimited και καμποσα upload slots(τωρα εχω 100)

και το browsing πηγαινει μπαλα και το youtube και ολα...

το unlimited download επηρεαζει πιο πολυ κατα την αποψη μου(σε adsl-vdsl)

tested σε γραμμες 1Mbit-128Kbit, 2Mbit-512Kbit, 10Mbit-1Mbit (adsl down-up), 100Mbit full duplex και 1Gbit...

Μπορεί και το οs και η γραμμή να αντέχουν, αλλά αν το modem/router είναι για τα μπάζα, κόβεις ότι μπορείς από connections μπας και μπορέσεις να σερφάρεις σαν άνθρωπος.

Εγώ έχω 50αρα wind,και όταν κατεβαζει το μ torrent,έστω και με πολυ πολυ χαμηλότερη ταχύτητα της ονομαστικής,κολλάει ο chrome ...

Ελπίζω παίζοντας με τις ρυθμίσεις αυτές να βγει ακρη...

Μπορεί και το οs και η γραμμή να αντέχουν, αλλά αν το modem/router είναι για τα μπάζα, κόβεις ότι μπορείς από connections μπας και μπορέσεις να σερφάρεις σαν άνθρωπος.

ε ναι... ειπαμε να εχουμε κανα router της προκοπης... απο αυτα που δινουν οι παροχοι και εχω χρησιμοποιησει νομιζω καλυτερο ειναι το Thomson της forthnet... εχω καψει 3 Linksys παλια... ενα του οτε το σπασα :p και τελικα βρηκα ενα Cisco και ηρεμησα...

Εγώ έχω 50αρα wind,και όταν κατεβαζει το μ torrent,έστω και με πολυ πολυ χαμηλότερη ταχύτητα της ονομαστικής,κολλάει ο chrome ...

Ελπίζω παίζοντας με τις ρυθμίσεις αυτές να βγει ακρη...

χμμ... οταν λες 50αρα... ποσο συγχρονιζεις και ποσο κατεβαζεις?

στο utorrent στη καρτελα bandwidth ποσα global και ποσα per torrent connections εχεις?

το Apply rate limit to uTP connections το εχεις τσεκαρισμενο?

στη καρτελα advanced ποσα net.max_halfopen εχεις?

Τώρα ειμαι δουλειά,το μονο που μπορώ να σου πω,ότι δεν έχω πειράξει καμια απολύτως ρύθμιση, ποτέ ,στο utorrent...

Συγχρονιζω 49.998 (κάπου εκεί),

στο speed test ,κατεβάζω περίπου 46-47,με ping πάντα 23,και up περίπου 4.6 αν θυμάμαι καλά.

εγω παντα εχω το upload unlimited και καμποσα upload slots(τωρα εχω 100)

και το browsing πηγαινει μπαλα και το youtube και ολα...

το unlimited download επηρεαζει πιο πολυ κατα την αποψη μου(σε adsl-vdsl)

tested σε γραμμες 1Mbit-128Kbit, 2Mbit-512Kbit, 10Mbit-1Mbit (adsl down-up), 100Mbit full duplex και 1Gbit...

Με αυτες τις ρυθμισεις μου μαξαρει το download+ upload σε ZTE 168N, 50mbps, deafault windows ρυθμισεις συνδεσης

Τώρα ειμαι δουλειά,το μονο που μπορώ να σου πω,ότι δεν έχω πειράξει καμια απολύτως ρύθμιση, ποτέ ,στο utorrent...

Συγχρονιζω 49.998 (κάπου εκεί),

στο speed test ,κατεβάζω περίπου 46-47,με ping πάντα 23,και up περίπου 4.6 αν θυμάμαι καλά.

το speedtest δε μας νοιαζει... σε τορρεντ ποσα κατεβαζεις? πχ κατεβαζεις 5ΜΒ/s και σου κολλαει ο chrome

ή σου κολλαει πχ απο τα 2ΜΒ/s??

Με αυτες τις ρυθμισεις μου μαξαρει το download+ upload σε ZTE 168N, 50mbps, deafault windows ρυθμισεις συνδεσης

το down μαξαρει σχεδον παντα... το up ειναι το θεμα... ειδικα σε private tracker που υπαρχουνε τρελοι με Gbit και 10Gbit upload.. :hehe:

το speedtest δε μας νοιαζει... σε τορρεντ ποσα κατεβαζεις? πχ κατεβαζεις 5ΜΒ/s και σου κολλαει ο chrome

ή σου κολλαει πχ απο τα 2ΜΒ/s??

το down μαξαρει σχεδον παντα... το up ειναι το θεμα... ειδικα σε private tracker που υπαρχουνε τρελοι με Gbit και 10Gbit upload.. :hehe:

Κολλάει από τα 2 τουλάχιστον.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.