Jump to content

επιλογη κινητου..ταβανι καπου στα 250

pantelos

Recommended Posts

Εντάξει κάτι θα βρεις νομίζω στο xda. Όσο για την μπαταρία μπορείς να έχεις δεύτερη μαζί σου αφού βγαίνει.

Αρκεί να είναι καλή κατασκευή και να μην τρίζει.

Επειδή τα κινέζικα διαβάζω έχουν χάλια GPS και για κάποιον που χρησιμοποιεί πχ το endomondo είναι πολύ σοβαρό

Τα τελευταία και καλά κινέζικά παίζουν και GPS και glonass και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Κάποια άλλα θέλουν αλλαγή τα settings να μην έχουν default την Κινα/Ανατ.Ασία για να κλειδώνουν πιο γρήγορα. Αυτό μπορεί να γίνεται εύκολα με κάποιο app ή και πιο δύσκολα ανάλογα την ρομ

Gps fix for mtk 6577 and other androids(root must) - xda-developers

How To Setup GPS On MTK Phone | GizmoChina

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Ξέρω ότι είπες τα galaxy δεν σου κάθονται καλά αλλά για μένα βρες ένα μεταχειρισμενο galaxy s2 (υπάρχουν αρκετά σε πολύ καλή κατάσταση) με 200€ και θα είσαι άρχοντας... :thumbup:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

οπως ειπα και πριν δεν τα πολυεμπιστευομαι τα κινεζικα..

το galaxy s2 ναι ειναι αρκετα ωραιο! αλλα ποια η διαφορα του σε σχεση με το s2 plus?(το plus βγηκε φετος το s2 το 11 και το plus εχει λιγο κατωτερη vga?)

Εντάξει κάτι θα βρεις νομίζω στο xda. Όσο για την μπαταρία μπορείς να έχεις δεύτερη μαζί σου αφού βγαίνει.

Αρκεί να είναι καλή κατασκευή και να μην τρίζει.

Επειδή τα κινέζικα διαβάζω έχουν χάλια GPS και για κάποιον που χρησιμοποιεί πχ το endomondo είναι πολύ σοβαρό

Τα τελευταία και καλά κινέζικά παίζουν και GPS και glonass και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Κάποια άλλα θέλουν αλλαγή τα settings να μην έχουν default την Κινα/Ανατ.Ασία για να κλειδώνουν πιο γρήγορα. Αυτό μπορεί να γίνεται εύκολα με κάποιο app ή και πιο δύσκολα ανάλογα την ρομ

Gps fix for mtk 6577 and other androids(root must) - xda-developers

How To Setup GPS On MTK Phone | GizmoChina

Δεν ειναι μονο αυτο, εχουν και χαλια κεραια.

Δεν το εχω δοκιμασει ενδελεχως το δικο μου, αλλα κλειδωνει γρηγορα.

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω σε διαδρομη τι γινεται, εκει ειναι το θεμα, οτι χανει στο στιγμα ευκολα.

το galaxy s2 ναι ειναι αρκετα ωραιο! αλλα ποια η διαφορα του σε σχεση με το s2 plus?(το plus βγηκε φετος το s2 το 11 και το plus εχει λιγο κατωτερη vga?)

Ξανασκεψου σοβαρα το Xiaomi. Mερα με τη νυχτα με το.... ταπεινο S2Plus

Αν δεν ηταν κοντα ο Αυγουστος και αν δεν επαιζε να φυγω εξωτερικο, ανεγα πουλαγα το G3S και πηγαινα για το Xiaomi.

και καποιο καλο σαιτ για παραγγελια του xiaomi? (και με καλο after-sales support!)
στο miuiandroid.com συστήνουν το China Wholesale Electronics - Tablet pc Wholesale - Cell phone - Watch Phone wholesale - Dropship From China για αγορά. Στο miui.gr συστήνουν Top Quality Mobile phones from China, Android Tablets and Accessories at low cost. Εγώ το πήρα από το 2ο.

Τα miuiandroid.com & miui.gr είναι φόρα υποστήριξης στο miui (android interface/rom) και στα Xiaomi κινητά.

Πρόσεχε γιατί ebay/aliexpress/alibaba κυκλοφορούν "μαϊμούδες" xiaomi.

Αυτό δείχνει καλό τηλέφωνο σε αυτά τα λεφτά και με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας

LG Optimus True HD LTE P936 | Skroutz.gr

jet είναι δεν είχα πάρει χαμπάρει ότι έχει πέσει τόσο πολύ στην τιμή, είχα μείνει στο ~300Ευρώ !!!
να φανταστω παιζει μια χαρα με ελληνικη σιμ ετσι?
ναι, έχει δουλέψει χωρίς προβλήματα Ελλάδα, δες και myphone.gr και miui.gr, αλλά αυτό που προτείνει ο ΓιαγκΤ θα σε βγάλει από αρκετή ταλαιπωρία.

jet είναι δεν είχα πάρει χαμπάρει ότι έχει πέσει τόσο πολύ στην τιμή, είχα μείνει στο ~300Ευρώ !!!

Έχει κάτι θέματα με την μπαταρία

Διαβάζω ότι η ελληνική αντιπροσωπία δεν το υποστηρίζει παρά του ότι έρχεται από Γερμανία!!

Ή πέρνεις το θρύλο ή πάς για τα κινέζικα!!! Άρα S2 σκέτο.. :baby: :big_boss: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.