Jump to content

επιλογη κινητου..ταβανι καπου στα 250

pantelos

Recommended Posts

καλησπερα σας!

αρχικα να πω οτι εχω διαβασει τα τοσα θεματα για επιλογη κινητου αλλα δεν εχω καταληξει καπου..

λοιπον απο χρηση που κανω ειναι κυριως μουσικη, λιγο παιχνιδια και τσατ(sms-facebook-viber)

τωρα εχω το xperia mini pro το οποιο μετα απο σχεδον 2 χρονια αρχιζει να παραδιδει πνευμα!

απο cpu τι θα εχει(2πυρινο η 4πυρινο δεν με καιει και τοσο) ουτε απο gpu..θελω να παιρνει micro sd να εχει καλη καμερα και να μην ειναι πολυ παντοφλε

μεχρι τωρα εχω τσεκαρει καποια αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος..

το πρωτο ειναι το optimus 4x hd το οποιο το θεωρω πολυ τιμιο για τα $$ του..το εχω δει απο κοντα αλλα δεν ξερω αν θα με βολεψει λογω μεγεθους!

μετα ειναι το xperia L και μετα το huawei ascend p1..

επισης θελω να μπορω να το rootαρω ευκολα!

απο samsung δεν εχω δει καθολου γιατι μου καθονται καπως περιεργα οσον αφορα τον σχεδιασμο τους!(αν και το galaxy s2 plus κατι κανει!)

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Γιατί δεν κοιτάς σε κάτι κινέζικο;

Είναι κουκλί το ρημάδι...

Το Oppo Find 5 εμφανίστηκε σε κόκκινο χρώμα! | Digital Life

Αλλά είναι και ακριβό, συνάμα...

EDIT: ΑΑΑααααα... π@παριά. Δεν είναι dual sim ?

Με τόσα λεφτά που κάνει, παίρνεις κινέζικο με dual-sim, καλύτερο επεξεργαστή και λιγότερα λεφτά. Λέγε με

UMI X2 Turbo

UMI X2 - UMI X2 Turbo :: myphone forum

Neo N003

Neo N003 :: myphone forum

IOCEAN X7 Premium

IOCEAN X7 :: myphone forum

και το κορυφαίο και πανέμορφο (αλλά ακόμα αναμενόμενο)

Jiayu G4 Advanced

Jiayu G4 :: myphone forum

Είναι αλήθεια ότι με τις τελευταίες γενιές επεξεργαστών οι κινέζοι έχουν μπει πολύ γερά στο παιχνίδι

Προσφέρουν τεράστιες και ποιοτικές οθόνες, με αξιόλογη επεξεργαστική ισχύ και άφθονη ραμ, πάντα με τελευταίες εκδόσεις android τις οποίες ενημέρωνουν κι όλας!

Η κίνηση ματ, θεωρώ ότι είναι η αγορά τέτοιου κινητού που να έχει και υποστήριξη από κάνα τζιμάνι στο xda

αυτό μου βγήκε 270Ευρώ Xiaomi M2S Quad Core 4.3 inch IPS 1280*720 1.7GHz with Android 4.1 Qualcomm APQ8064 Dual Cam 16GB , μεγαλη υποστίριξη από την κοινότητα MIUI. 126x62x10mm με 4.3"

Αν θές κάτι πιο οικονομικό δές και το Galaxy Core με 4.3" τώρα ήρθε Ελλάδα στα 195Ε (προτεινόμενη τιμή τα 199) αλλά σύντομα θα πέσει ~180 μόλις έρθουν ποσότητες.

αυτό μου βγήκε 270Ευρώ Xiaomi M2S Quad Core 4.3 inch IPS 1280*720 1.7GHz with Android 4.1 Qualcomm APQ8064 Dual Cam 16GB , μεγαλη υποστίριξη από την κοινότητα MIUI. 126x62x10mm με 4.3"

Αν θές κάτι πιο οικονομικό δές και το Galaxy Core με 4.3" τώρα ήρθε Ελλάδα στα 195Ε (προτεινόμενη τιμή τα 199) αλλά σύντομα θα πέσει ~180 μόλις έρθουν ποσότητες.

+1 για το Μ2S.

Για το core ομως οχι, απλα τραγικη αναλυση και καμερα.

ΥΓ

Απο το m2s εχεις παραπονο απο καμερα/gps?

Το mi2s δεν το έχω παραλάβει ακόμα.

Για το core, αφού ο [MENTION=15326]pantelos[/MENTION] δεν ασχολείτε και πολύ με δαυτα γιατι να δώσει $ για κάτι που έχει/δεν έχει εγγύηση (κινεζιές) και όχι για κάτι που έχει εγγύηση ελληνική 2 ετών ? Όπως θα το βγάλει από το κουτί και ελληνικά θα έχει και ραφηναρισμένο android από την Samsung. Ουτε βγάλε/βάλε/δοκίμασε rom, και έχει και καλό h/w: διπύρηνο με 1gb ram + card slot.

Εγω στη γυναικα μου πηρα το Xperia T... Για 260 ευρω πολυ καλο ειναι. Μονο η μπαταρια δεν ειναι κορυφη αλλα το παλευει 2 μερες και κατι με τη χρηση που του κανει.

αρχικα ευχαριστω για απαντησεις υποδειξεις κλπ!

τωρα για τα κινεζικα δεν ξερω δεν μου κανουν και τοσο το κλικ λογω υποστηριξης(εγγυηση κλπ) και επισης θελω να μπορω να αλλαζω ρομ ευκολα και να εχω ποικιλια σε αυτες..

για το xperia s νομιζω οτι εχω διαβασει για χαμηλη διαρκεια μπαταριας και επισης δεν μου αρεσει εμφανισιακα!

το xperia T ωραιο μεν αλλα το θεωρω ακριβο γιαυτα που δινει

οσο για την πλατφορμα θελω να ειναι android γιατι το εχω συνηθισει και επισης μπορω να το "πειραξω" ευκολα..

για το S2 plus τι γνωμη εχετε? εχω δει και το s2 απο κοντα σε φιλο και μπορω να πω μου αρεσε αρκετα!

Αν το συγκρινεις με τα "μη κινεζικα" το Τ γιατι σου φαινεται ακριβο; Εγω που το ειχα ψαξει το πιο φτηνο σε αυτα τα specs ηταν (720 οθονη 4.5 ιντσες 1gb ram & dual core 1.5ghz & 16gb με 13αρα καμερα που βεβαια δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα και παλι ειναι επαρκης)

Αν το συγκρινεις με τα "μη κινεζικα" το Τ γιατι σου φαινεται ακριβο; Εγω που το ειχα ψαξει το πιο φτηνο σε αυτα τα specs ηταν (720 οθονη 4.5 ιντσες 1gb ram & dual core 1.5ghz & 16gb)

γιατι υπαρχει το 4x HD :p (αν και λιγο παντοφλα!)

Με 1.30 sar (head) καλύτερα να έβαζες το κεφάλι σου στο φούρνο μικροκυμάτων!

Eλα. μην μου εισαι και εσυ θυμα του μαρκετινγκ.

Επιτρεπτα ορια ειναι, μια χαρα.

Ενδεχομενως να με απασχολουσε αν μιλουσα 10 ωρες την βδομαδα, αλλα με αφηνει παγερα αδιαφορο.

Εντάξει κάτι θα βρεις νομίζω στο xda. Όσο για την μπαταρία μπορείς να έχεις δεύτερη μαζί σου αφού βγαίνει.

Αρκεί να είναι καλή κατασκευή και να μην τρίζει.

Επειδή τα κινέζικα διαβάζω έχουν χάλια GPS και για κάποιον που χρησιμοποιεί πχ το endomondo είναι πολύ σοβαρό

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.