Jump to content

Pinnacle PCTV σε android

orfeas

Recommended Posts

Καλημέρα!

Έχω το Pinnacle PCTV Hubrid Pro e340

Στο media center των win7 έπαιξε άψογα με πολή καλή και σταθερή λήψη (μετά την εγκατάσταση των drivers)

Πώς θα δουλέψει στο HTC One X μου ??

ή στο samsung galaxy tab 3 8.0

(εννοείται πως έχω κατάλληλο USB OtG καλώδιο, CPU με neon support και Linux kernel 3.1)

Προτεινω να τα κανεις ολα κεφαλαια ΚΑΙ bold ΚΑΙ μεγαλυτερο font για να σου απαντησουν ακομη πιο νωρις!

Επισης, θα βοηθουσε και κανενα μπινελικι..

Ακους εκει αναπαντητο ερωτημα επι δυο ωρες..!

1) το usb σου δεν είναι στην λίστα. Θα δείς στην λίστα 6-7 διαφορετικές μάρκες με το ίδιο chip set αλλά τα 4-5 από αυτά παίζουν, τα άλλα τα έχουν incompatible. Μάλλον λόγω firmware.

2) Μπορεί στον kernel, γενικά, να υπάρχει support αλλά ποιος σου λέει εσένα ότι ο kernel στο κινητό/tablet σου δεν είναι custom build από την εταιρία και να μην περιέχει drivers

custom είναι η rom και rooted σίγουρα αφού είναι μία από τις πολλές που κυκλοφορούν στο xda.

Κι απ οτι ειδα στο /system/lib/modules δεν 'εχει πολλά πράματα.

Το θέμα είναι μιας και θα απευθυνθώ στον μάγειρα της rom

τι ακριβώς να ζητήσω ???

Η ημιμάθεια γαρ μήτηρ πάσης ζημίας

πρώτα να βρείς τι τσιπάκια φορά το stick σου. Δευτερον να βρείς στα φόρα για το linux αν παίζει κατευθείαν, άν θέλει κάποιους drivers εξτρα και ποιούς, και αν θέλει αλλαγή σε firmware. Αν τα βρεις αυτά, δώσε τα έτοιμα στον developer της rom σου ( να μην κάθεται αυτός να ψάχνει) κάνε και ένα καλό donate και αν είσαι τυχερός .... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Αααα και κοίτα πόσα Α χρειάζετε από το Usb και πόσα δίνουν οι συσκευές σου, μπορεί να μην αντέχουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.