orfeas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2013 Καλημέρα!Έχω το Pinnacle PCTV Hubrid Pro e340Στο media center των win7 έπαιξε άψογα με πολή καλή και σταθερή λήψη (μετά την εγκατάσταση των drivers)Πώς θα δουλέψει στο HTC One X μου ??ή στο samsung galaxy tab 3 8.0(εννοείται πως έχω κατάλληλο USB OtG καλώδιο, CPU με neon support και Linux kernel 3.1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούλιος 25, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2013 Προτεινω να τα κανεις ολα κεφαλαια ΚΑΙ bold ΚΑΙ μεγαλυτερο font για να σου απαντησουν ακομη πιο νωρις!Επισης, θα βοηθουσε και κανενα μπινελικι..Ακους εκει αναπαντητο ερωτημα επι δυο ωρες..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
orfeas Ιούλιος 25, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2013 με συγχωρείς, δεν το πρόσεξα οτι ενοχλούν τόσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Ιούλιος 26, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 Κατα 99% δεν θα δουλέψει στην συσκευή σου..Δεν νομιζω να γίνεται αυτό που ζητάς..Στάλθηκε από το Nexus 4 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
orfeas Ιούλιος 26, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 τι ακριβώς δεν γίνεται,αφού υπάρχουν συσκευές που δουλεύουν απευθείαςάρα υπάρχουν drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 26, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 Οι συσκευές αυτές που δίνουν για τα android έχουν και εφαρμογή μαζί συγκεκριμένη. Που έχει μέσα τους Drivers. Δε θα κάνουν όμως για το δικό σου device*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
orfeas Ιούλιος 26, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 Σύμφωνοι, υπάρχουν όμως και universal apps πχ android DVB-T TV που είναι Open source κι έχουν drivers για πολλά στικάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 26, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 ωραια , το δοκιμασες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
orfeas Ιούλιος 26, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 kai vevaia :-(μου είπε κάποιος χρειάζεται λέει compile ο driver μες στη συγκεκριμένη rom που φοράει η συσκευή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 26, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 1) το usb σου δεν είναι στην λίστα. Θα δείς στην λίστα 6-7 διαφορετικές μάρκες με το ίδιο chip set αλλά τα 4-5 από αυτά παίζουν, τα άλλα τα έχουν incompatible. Μάλλον λόγω firmware. 2) Μπορεί στον kernel, γενικά, να υπάρχει support αλλά ποιος σου λέει εσένα ότι ο kernel στο κινητό/tablet σου δεν είναι custom build από την εταιρία και να μην περιέχει drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
orfeas Ιούλιος 26, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 custom είναι η rom και rooted σίγουρα αφού είναι μία από τις πολλές που κυκλοφορούν στο xda.Κι απ οτι ειδα στο /system/lib/modules δεν 'εχει πολλά πράματα.Το θέμα είναι μιας και θα απευθυνθώ στον μάγειρα της romτι ακριβώς να ζητήσω ???Η ημιμάθεια γαρ μήτηρ πάσης ζημίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 26, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 πρώτα να βρείς τι τσιπάκια φορά το stick σου. Δευτερον να βρείς στα φόρα για το linux αν παίζει κατευθείαν, άν θέλει κάποιους drivers εξτρα και ποιούς, και αν θέλει αλλαγή σε firmware. Αν τα βρεις αυτά, δώσε τα έτοιμα στον developer της rom σου ( να μην κάθεται αυτός να ψάχνει) κάνε και ένα καλό donate και αν είσαι τυχερός .... :rofl: :rofl: Αααα και κοίτα πόσα Α χρειάζετε από το Usb και πόσα δίνουν οι συσκευές σου, μπορεί να μην αντέχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.