Passenger57 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2004 Έχω ένα πολυμηχάνημα HEWLETT PACKARD PSC 2220 το οποίο έχει αγοραστεόι εδώ και 2 χρόνια και έχι μια ελάχιστη χρήση.Τελείωσαν τα μελάνια και πηγα αγόρασα καινούργια μαυρο+ εγχρωμο και τα τοποθέτησα πολυ απλά στην σωστή τους θέση.Το θέμα είναι πως ότι και αν κάνω μου βγάζει ένδειξη "remove cartridges" και ανάβουν όλα τα φωτάκια του φαξ σκάνερ εκτυπωτη κτλ.Τα βγάζω και τα ξαναβάζω και πάλι τα ίδια! Σε μια φάση μου έβγαλε φαξ jam και πάλι τα ίδια....Καμμιά Ιδέα? μέχρι πριν εκτύπωνε καλά! .... :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Μήπως δεν τα έβαλες σωστά;Προφανώς αφού μέχρι πριν δούλευε, ακόμα δουλεύει, απλά κάτι δεν έχει γίνει σωστά...Πιστεύω οτι κάτι έκανες λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 τα έβαλα απολύτως σωστά ...άλλωστε δεν μπαίνουν αλλιώς...με την κεφαλι προστα μέσα οδηγούνται απο την πλαστική ράγα και κλειδώνουν με το καπάκι σωστά...όπως ήταν τα προηγούμενα τα άδεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 25, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 μήπως έχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία που πρέπει να κολουθήσεις για να αλλάξεις μελάνια?Εννοώ, όπως όταν κάνεις εγκατάσταση του εκτυπωτή που για να τον αναγνωρήσει με μη Microsoft drivers πρέπει να ακολουθήσεις ακριβώς τη διαδικασία όπως τη λέει στα βήματα της εγκατάστασης...Δοκίμασε να πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί με το βελάκι... Εκτυπώνει μια δοκιμαστική σελίδα...Μπορεί όταν αρχίσει την εκτύπωση να δει οτι τα μελάνια είναι γεμάτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 25, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 εγώ πιστεύω ότι δε πήρες τα σωστά μελάνια (δεν είναι pin compatible) ή τεσπα σου δώσαν λάθος. Checkάρε τι μελάνια παίρνει ο εκτυπωτής σου και τι μελάνια του βάζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Έβαλα ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΛΑΝΙΑ με τα προηγούμενα 56 -58 πήγα στο πλαίσιο με τα άδειανα και πήρα τα νέα,.Σήκωσα το tray πως να το πω ....ήρθε το σετ με τις θήκες μπροστά μου και άλλαξα τα μελάνια....απο εκέι και πέρα ανάβοσβήνουν όλα τα κουμπιά και λέιι remove cartirdges.Όπς λένε οι οδηγίες αν πατήσεις 2 κουμπιά να εκτυπώσεις δοκιμαστική σελίδα τα πατώ...και αναφέρει printing αλλά δεν εκτυπώνει τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 25, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Κούμπωσαν σωστά τα μελάνια? Θυμάμαι οτι μια φορά πουυ είχα βάλει σε έναν παρόμοιο HP είχα δυσκολευτεί λίγο...Πάντως σίγουρα δεν χάλασε το μηχάνημα, αλλά κάνεις κάτι λάθος...Πάρε ένα τηλέφωνο στην HP στην Ελλάδα...Είναι ευγενέστατοι και νομίζω οτι θα σε βοηθήσουν...Μπορεί άλλωστε να ξέρουν κάτι παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 25, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Μην αρχίσεις να φωνάζεις οτι δεν είσαι άσχετος, ρωτάω απλά για να είμαστε σίγουροι:Τις ζελατίνες κάτω από τα μελάνια τις αφαίρεσες πριν τα βάλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 25, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Και κάτι ακόμα...Κοίτα το τύπο του μηχανήματός σου γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει PSC 2220. Τουλάχιστον δεν αναφέρεται πουθενά στο site της HP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 ε λοιπόν το φωνάζω..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.ΤΟ πολυμηχάνημα είναι στην δουλειά και έχω γράψει λάθος τον κωδικό του μηχανήματος.ΦΥΣΙΚΑ και έβγαλα τις ζελατίνες απο κάτω. Φυσικά και έβαλα ακριβώς όπως πρέπει τα μελάνια ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΥΜΠΩΣΑΝ.ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 25, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Passenger57 [Χθες, στις 12:37] Έχω ένα πολυμηχάνημα HEWLETT PACKARD PSC 2220 το οποίο έχει αγοραστεόι εδώ και 2 χρόνια και έχι μια ελάχιστη χρήση.Τελείωσαν τα μελάνια και πηγα αγόρασα καινούργια μαυρο+ εγχρωμο και τα τοποθέτησα πολυ απλά στην σωστή τους θέση.Το θέμα είναι πως ότι και αν κάνω μου βγάζει ένδειξη "remove cartridges" και ανάβουν όλα τα φωτάκια του φαξ σκάνερ εκτυπωτη κτλ.Τα βγάζω και τα ξαναβάζω και πάλι τα ίδια! Σε μια φάση μου έβγαλε φαξ jam και πάλι τα ίδια....Καμμιά Ιδέα? μέχρι πριν εκτύπωνε καλά! .... :confused: Ε ΣΠΑΣΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ περα απο την πλακα.......προσπαθησε καποια αλλη φορα που θα εισαι με καθαροτερο μυαλο και πιο ητρεμος....εαν παλι δεν κανεις κατι πηγαινε το στην αντιπροσωπεια να το δοκιμασουν οι ιδιοι............Α!!!!!και μια ιδεα που μολις μου ηρθε....μηπως τα μελανια ηταν προβληματικα?εχει τυχει σε φιλο μου να εχουν ξεραθει λογω κακης αποθηκευσης και να ειναι αχρηστα ουσιαστικα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 26, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Βασικα ενα παρομοιο εγινε και στη δουλεια οπου σε ενα plotter αλλαξα το "κοκκινο" μελανι με ενα ιδιο και δε το επαιρνε...Μαλλον ειναι το μελανι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 26, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 καθάρισε τις επαφές, αν δε φτιάξει και το κόστος του πολυμηχανήματος το δικαιολογεί πήγαινε το να στο φτιάξουν ή αν έχει εγγύηση RMA.... και κάτι ακόμα, είσαι άσχετος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Σεπτέμβριος 26, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Είχα το ίδιο πρόβλημα με g85. Αν θυμάμαι πρέπει το μελάνι να ήταν ελατωματικό. Συγκεκριμένα ήταν το μέρος από όπου βγάζει το μελάνι. Δοκίμασε μερικά κλεισίματα και ανοίγματα. Βγάλτο από την πρίζα για 10' χωρίς τα μελάνια μέσα. Βάλτο, άνοιξέ το και βάλε τα μελάνια. Αν δεν φτιάξει ξανα βγάλε την πρίζα για 10'. Δοκίμασε και επανεγκατάσταση του software. Για να είναι ειλικρινής δεν θυμάμαι τί έκανα και έφτιαξε αλλά έφτιαξε και δεν είχα πρόβλημμα από τότε.Αν τιποτα δεν γίνεται, παρε τη ΗΡ θα σου πούνε σίγουρα για περισσότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.