deninho Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2013 έχουμε καμιά ιδέα πως στέλνει προϊόντα το πλαίσιο στην επαρχία; Ταχυδρομείο; Courier; ποιο; Δε μιλάω για μεγάλα σε όγκο ή βάρος προϊόντα που τα στέλνει με μεταφορική. Επίσης δε μιλάω για περιοχές που καλύπτονται από τα φορτηγά τουθενξ ιν αντβάνς Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 24, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2013 1 Τηλεφωνο αμα τους παρεις νομιζω θα σου ληθει η απορια σε λιγοτερο απο 10 λεπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 24, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2013 Παλιοτερα ηταν με ελτα ταχυδρομικη .Δεν ξερω αν εχουν αλλαξει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Ιούλιος 24, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2013 Καλημέρα φίλε! Στην Εύβοια, σε περιοχή κοντά στην Κύμη, όσες φορές έχω παραγγείλει έρχεται με κούριερ της Γενικής Ταχυδρομικής. Η αποστολή παίρνει συνήθως δύο με τρεις εργάσιμες μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 24, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2013 1 Τηλεφωνο αμα τους παρεις νομιζω θα σου ληθει η απορια σε λιγοτερο απο 10 λεπτα. δεν είμαι του τηλεφώνου. ειδικά αν έχει και τηλεφωνικά κέντρα (πατήστε 1 για τμήμα τάδε, πατήστε 28 για το τάδε κλπ) δεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr_hunter Ιούλιος 24, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2013 δεν είμαι του τηλεφώνου. ειδικά αν έχει και τηλεφωνικά κέντρα (πατήστε 1 για τμήμα τάδε, πατήστε 28 για το τάδε κλπ) δεν. στείλε email... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.