Jump to content

αγορα ipad2 απο ebay

___

Recommended Posts

καλησπέρα,

σκέφτομαι να αγοράσω ένα ipad2 (μεταχ) από το ebay. Μεταχ γιατί θα το έχω σαν playaround συσκευή, ταινίες, παραλία κλπ.

Πρώτη ερώτηση: Το έχει κάνει κανείς? Θα το εμπιστευόσασταν?

Εννοείται ότι μιλάμε για πωλητές με 99+ % αξιολόγηση.

Τι άλλο θα πρέπει να προσέξω σε πιθανή αγορά?

ευχαριστώ

1. Είναι απο αμερική; (Θα φάς τελωνείο στην μάπα αλλά εάν είναι με USPS θα κοστίσει λιγότερο, έκανα μεγάλες παραγγελίες πρόσφατα).

2. Είναι Unlocked;

3. Είναι σίγουρα EBAY-TOP RATED SELLER;

4. Παρέχει Tracking Number;

5. Έχει πάνω απο 5000 συναλλαγές ; Θα ήταν καλό όταν το ποσό είναι τόσο μεγάλο.

Αυτά απο εμένα :smoke:

Καλύτερα να μην το κάνεις. Το ipad είναι είδος που τραβάει πολύ κόσμο και όπου υπάρχει πολύς κόσμος υπάρχουν και πολλές κομπίνες. Το τελευταίο που άκουσα είναι ότι στο πουλάνε, το δηλώνουν μετά κλεμμένο και αν το πας για σέρβις στο κρατάνε...

Να το πάρεις μεταχειρισμένο από αγγελία σε forum το απορρίπτεις σαν ιδέα;

Απλά θα προτιμήσεις κάποιο το οποίο έχει απόδειξη αγοράς ώστε να είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση.

Μπορείς να συναντηθείς και με τον πωλητή να το τσεκάρεις από κοντά και είσαι ok.

το target μου είναι ipad2 με 3g και 32 gb. Χρώμα αδιάφορο.

Εννοείται αγρατζούνιστο στην οθόνη.

Τι τιμή θεωρείται καλή ?

Περισσότερη σημασία έχει το πόσα χρήματα θελεις/μπορείς να διαθέσεις :-)

Sent from my Galaxy Note using Tapatalk

Καλύτερα να μην το κάνεις. Το ipad είναι είδος που τραβάει πολύ κόσμο και όπου υπάρχει πολύς κόσμος υπάρχουν και πολλές κομπίνες. Το τελευταίο που άκουσα είναι ότι στο πουλάνε, το δηλώνουν μετά κλεμμένο και αν το πας για σέρβις στο κρατάνε...

θα συμφωνησω με αυτο, οχι τοσο για τις κομπινες, οσο γιατι οταν κατι εχει κινηση, δεν προκειται να το βρεις σε καλη τιμη στο ebay και δεν αξιζει το ρισκο (σε κομπινες αλλα και τελωνιο) ουτε τα μεταφορικα που πλεον θα κανουν την τιμη ελαχιστα συμφερουσα...

Καλυτερα δες εδω στα μεταχειρησμενα, ειδικα για ipad2 νομιζω θα πετυχεις κατι συμπαθητικο σε τιμη...

Και μια συμβουλη, επειδη τα 3G ειναι πολυ λιγοτερα και αρκετα ακριβοτερα, αν εχεις κινητο με tethering, παρε το wifi και δινε internet απο το κινητο... ο πιο ευκολος τροπος να γλιτωσεις λεφτα κατα τη γνωμη μου...

πόσα μπορώ != πόσα θέλω να δώσω.

αν ήταν == θα το έπαιρνα καινούργιο και δεν θα ρώταγα.

1) οσα κι αν έχεις τα διαθέτεις εσυ δηλαδή;

Ποτέ δε δίνεις αλλα οσα ΘΕΣ να δώσεις,αλλα γιατί τοσο αξιώνεις ενα προϊόν;

2) Μετά από όλα αυτά,γιατί εξακολουθείς να μη ρίχνεις μια τοση δα ματιά στις freakin αγγελίες;

Περιμένεις να κοιτάξουν οι άλλοι και να σε πληροφορήσουν;

Περιμένεις πως κάποιοι ειναι ήδη ειδικοί και ξερουν την τρέχουσα τιμη κάθε μεταχειρισμένου;

Σορυ για το ύφος,απλά επειδη βλέπω τσινάς κιόλας ,και λες "αμα ηταν,επαιρνα και καινούργιο,δε θα ρωταγα"

1) οσα κι αν έχεις τα διαθέτεις εσυ δηλαδή;

μόλις ανέφερα ακριβώς το ανάποδο από αυτό που λες.

Περιμένεις πως κάποιοι ειναι ήδη ειδικοί και ξερουν την τρέχουσα τιμη κάθε μεταχειρισμένου;

ναι.

άνοιξα τόπικ στην θεματική ενότητα Τι-Που-Πόσο με υποσημείωση "Τι θα αγοράσετε.. πόσο και από που! ".

και έκανα μια γενική ερώτηση: τι τιμή θεωρείται fair για ενα μτχ ipad. Δεν είμαστε όλοι πριζομένοι στην αγγελίες να ξέρουμε ανα πάσα στιγμή τις τιμές της αγοράς.

Αν έπαιρνα καινούργιο όντως δεν θα ρώταγα, περιέργο ε? ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.