perlepes Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2004 εχω ενα προβλημα σχεδον οποτε ανοιγω το pc.οταν παω να τον ανοιξω οταν παει να κανει boot μου βγαζει οτι λειπει ενα NTRDL και κολλαει εκει.λετα αμα κανω restart μπαινει κανονικα....ξερετε τι ειναι ρε παιδια?μην κανω format ..thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Δηλαδή έχεις WindowsXP και έχεις σβήσει το C:\NTLDR απ' ότι κατάλαβα!Δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να το βάλεις με boot απ'το CD και να το περάσεις πάλι από την Recovery Console. Το πιθανότερο είναι να κάνεις format. Πάντως τα WindowsXP δεν είναι σαν τα προηγούμενα. Τα άχρηστα αρχεία δεν είναι αυτά που φαίνονται αμέσως, μην σβήνεις αβέρτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 δεν νομιζω να εσβησα τπρ εγω...δεν πειραζω αρχεια απο ta win....δεν ξερω πως εγινε :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 25, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 αστάθεια σε μνήμες? περνάς memtest?αλλιώς κάνας ιός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Σεπτέμβριος 25, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Δοκιμασε να bootαρεις με deafault settings.Αλλιωςμπες απο dos κ κανε copy το αρχειο που λειπει,απο το CD των winκ στη τελικη κανε repair τα windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.