skatzonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2013 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα pc με μητρικη AMD ABN-SLI DELUXE socket 939 και αντιμετοπιζω το εξεις προβλημα. Για να ανοιξει και να μπω εστω στο bios πρεπει να κανω clear cmos, μετα αν παω να κανω καποια ρυθμιση στο bios, μετα την επανακινηση ενω δουλευουν ολα στη μητρικη δε βγαζει εικονα. Πρεπει να ξανα κανω clear cmos για να εχω εικονα. Οταν ανοιγει μου βγαζει αυτα Παταω ενα απο τα δυο μπενω εδω αλλα δε διχνει τπτ. Το Προβλημα ειναι οτι αν παω στο bios να αλλαξω κατι μετα την επανακινηση δεν ανοιγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούλιος 23, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2013 μήπως η μπαταρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
skatzonis Ιούλιος 23, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2013 Αυτη που ειχε πανω οντως ειχε προβλημα γιατι ηταν παρατημενο χρονια, αλλα την αλλαξα με καλη. Οπωτε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούλιος 30, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2013 Βιοs update αλλά φοβάμαι μην κάνει από μόνο του επανεκίνηση κατα τη διαδικασία και άστα να πάνε τότε.Αν επιλέξεις το "delete raid....." δε στρώνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.