Jump to content

Amazon.co.uk και (random) tracking..?!

gaig

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους!

Φανατικος αγοραστης απο αμαζον και γω, παρολο που πλεον "εχουμε" και μεταφορικα δεν πτοουμαι καθως δεν ειναι δα και σημαντικα ποσα (και αρκετα φθηνοτερα απο πολλους εγχωριους πωλητες).

Η ερωτηση μου εχει να κανει με τα προιοντα που ειναι KAI sold ΚΑΙ dispatched by amazon (στα οποια λογω τιμολογιου αποφευγω και το vat)

Εχει κανεις καταφερει να αποκωδικοποιησει την πολιτικη του αμαζον οσον αφορα τα tracking numbers? Καποια προιοντα που ειναι ΚΑΙ sold ΚΑΙ dispatched by amazon ερχομαι μερικες φορες με tracking ενω καποια αλλα που ειναι απο αλλους πωλητες, χωρις (ενω συνηθως συμβαινει το αντιθετο)

πώς ειναι το συστημα τους? Εχει να κανει με τις ακριβες παραγγελιες? Εχει να κανει με αυτες που θελουν καποιες μερες για να γινουν dispatched? Εχει να κανει με αυτες που "σπανε" και δεν ερχονται ομαδοποιημενες? Εχει να κανει με το βαρος/μεγεθος του κουτιου?

Μεχρι στιγμης δεν εχω βγαλει κανενα νοημα και εννοειται οτι θα προτιμουσα να εχω tracking (γιατι πολυ απλα κατι φορες ο ταχυδρομος παραταει 400 ευρω στο πατακι της εξωπορτας σε πολυκατοικια!)

Θελω να κανω μια μεγαλη παραγγελια τωρα και χ@#$μαι πανω μου που ειναι καλοκαιρι και συνεχεια φευγω

Μίλησες μαζί τους μέσω chat για το προϊόν που θες να αγοράσεις και το πρόβλημα που ενδεχομένως να έχεις, ώστε να βγάλεις άκρη;

Αν θες σίγουρα tracking πληρώνεις το priority express.

Περί της επιλογής της μαθόδου αποστολής, σε συνομιλία που είχα μαζί τους, μου είπαν πως γίνεται συστημικά στη standard επιλογή και μπορεί να σου σταλλεί σε 1 εργάσιμη (courier) μπορεί και σε 7 (απλό ταχυδρομείο ή συστημμένο).

Μίλησες μαζί τους μέσω chat για το προϊόν που θες να αγοράσεις και το πρόβλημα που ενδεχομένως να έχεις, ώστε να βγάλεις άκρη;

Αν θες σίγουρα tracking πληρώνεις το priority express.

Περί της επιλογής της μαθόδου αποστολής, σε συνομιλία που είχα μαζί τους, μου είπαν πως γίνεται συστημικά στη standard επιλογή και μπορεί να σου σταλλεί σε 1 εργάσιμη (courier) μπορεί και σε 7 (απλό ταχυδρομείο ή συστημμένο).

εχεις δικιο.. παραλειψη μου

Αναφερομαι παντα σε free super saver delivery (που πια δεν ειναι free για μας) το οποιο ενιοτε φευγει με tracking και αλλοτε οχι (KAI sold KAI dispatched by amazon)

από όσο είχα καταλάβει έχει να κάνει με το μέγεθος/βάρος του πακέτου και την αποθήκη στην οποία βρίσκονται τα προϊόντα. τα μικρά πακέτα έρχονται με royal mail και ΕΛΤΑ. τα μεγάλα έρχονται με Deutsche Post/DHL και Πόρτα Πόρτα. με ποια λογική επιλέγουν κάποια να έρθουν με UPS και Γενική Ταχυδρομική δεν το έχω καταλάβει...

από όσο είχα καταλάβει έχει να κάνει με το μέγεθος/βάρος του πακέτου και την αποθήκη στην οποία βρίσκονται τα προϊόντα. τα μικρά πακέτα έρχονται με royal mail και ΕΛΤΑ. τα μεγάλα έρχονται με Deutsche Post/DHL και Πόρτα Πόρτα. με ποια λογική επιλέγουν κάποια να έρθουν με UPS και Γενική Ταχυδρομική δεν το έχω καταλάβει...

αυτα που ερχονται με DHL φτανουν με κανονικο κουριερ ή τα πεταει ο ταχυδρομος στην πορτα σου στο τελος?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.