Jump to content

Laptop ~500€

Tomahawk

Recommended Posts

Ειμαι στρατό σε ** τις μονάδες και έλεγα να φέρω laptop για να διαβάζω για τη σχολή αλλά και γενικά. Εψαχνα για ευκαιρία λίγο καιρό μηπως και πάρω τώρα αλλιώς θα περίμενα μέχρι Δεκέμβρη που απολυομαι.

Βρήκα όμως το Lenovo Z500 με i5 απο amazon στα 500€ και σκεφτομαι αρκετά να το τσιμπησω,

γιατί και το Δεκέμβρη σε αυτά τα χρήματα δε νομιζω να βρω τίποτα καλύτερο, τι πιστεύετε??

Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Για διαβασμα ή για τσοντες το θες?? :p

Σε ποια μοναδα εισαι???Στον στρατο το κλεψιμο παει βροχη, ολοι πανε με τα παλια κινητα, φθηνα ρολογια , για να μην τους τα κλεψουν αλλα και να μην προκαλουνε εσυ θες να πας με laptop??

Εκτος και αν δεν εισαι σε *** την μοναδα αλλα εισαι και *** το βύσμα οποτε περνας ολοι την μερα σου στο γραφειο του αρχηγου ΓΕΣ ,οποτε εκει παιρνεις και apple αφοβα.

Για διάβασμα κλπ, ότι κι αν περιλαμβάνεται στο "κλπ", ούτως ή άλλως το laptop δε θα το πετάξω μολις απολυθω, θα το κρατήσω 4 χρονάκια σίγουρα.

Κύπρο είμαι, από βύσματα 0, απλά ήμουν τυχερός και είμαι σε φοβερή μονάδα.

Επί του laptop, αξίζει ή να περιμένω μέχρι το Δεκέμβρη?

Τα χαρακτηριστικά του είναι i5-3210, 6gb ram, 1tb HDD, gt630 ή 635, με πολύ καλό surround ήχο, 15.6 φυσικά. Ελλάδα παίζει στα 700ε.

Εάν αγοραστεί μπαίνει και SSD στο τέλος της θητείας.

Απλά αν μπορείτε απαντήστε σχετικά σύντομα γιατί θα το παραγγείλω μέχρι αύριο το πρωί μην τελειώσουν τα κομμάτια.

Edit

[ame]http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00B2HVYT6[/ame]

Στο στρατο σημερα εισαι αυριο δεν εισαι, μπορει να σκασει καμια αποσπαση η να αλλαξουν οι υπηρεσιες η η η και να τρεχεις. Για εμενα περιμενε να τελειωσεις και παρε το μετα.

Δυστυχώς είδα πως ο σχεδιασμός είναι unibody αρα άκυρη η αναβάθμιση μνήμης και SSD οπότε άκυρη και η αγορά του συγκεκριμένου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.