spiros25 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2013 Καλμερα,Εχω ενα Dm800se με a8p sim και εχω ενα περιεργω προβλημα,δεν κανει lock σε συγκεκριμενες συχνοτητες με αποτελεσμα να μην σκαναρει τους transponders.το πιατο ειναι σωστα εγκατεστημενο με 2 lnb (astra,hotbird) και diseqc spaun.τσεκαρα τις συχνοτητες με αλλο δεκτη (Humax) και τις κατεβαζει κανονικα,με το DM800Se δεν κανει τιποτα....Please help..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 22, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2013 Καλημερα Ακουγεται θεμα tuner. Ειτε ειναι χαλασμενο, ειτε ανεβαζει πολυ θερμοκρασια και δεν δουλευει σωστα. Εχεις δοκιμασει να περασεις αλλη rom? Ειναι αυθεντικο ή απομιμηση ? Αν το δευτερο τι SIM ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros25 Ιούλιος 22, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2013 ειναι κλονος εχει καρτα a8p εχω δοκιμασει και αλλα images αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 22, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2013 Μαλλον το tunerακι αρχιζει να τα φτηνει. Αν ειναι σε εγγυηση, πηγαινε το πισω.Θερμοκρασια ανεβαζει απο κατω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούλιος 22, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2013 δοκίμασες να βάλεις έτοιμη λίστα με κανάλια?έχει ανεμιστήρα για να μην ανεβάζει θερμοκρασίες ?σε τελική δεν χάνεις και τίποτα, έφαγαν τα ψωμιά τους οι dreambox Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 22, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2013 ^^Δοκιμασε ετουτες μεσω του DreamboxeditVhannibal – I migliori setting per Dreambox! – Scarica setting Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.