NinPA Φεβρουάριος 28, 2008 #21 Φεβρουάριος 28, 2008 Ε, τελικά έτσι το κανονίσαμε... Εγώ κι ο webhunter θα συναντηθούμε. Όποιος άλλος θέλει ας έρθει. Ή ας στείλει πμ να ανταλλάξουμε τηλέφωνα για πιο άμεση επικοινωνία.
webhunter Φεβρουάριος 28, 2008 Author #22 Φεβρουάριος 28, 2008 Άκουσα και πρόταση για αύριο, σχετικά πιο νωρίς...Για να μην αφήσουμε και παραπονεμένο το Αίγινα Department
NinPA Μάρτιος 1, 2008 #23 Μάρτιος 1, 2008 Λοιπόν τελικά η συνάντηση ισχύει για όποιον ενδιαφέρεται και είναι μπροστά από τα mcDonald's στο Σύνταγμα στις 6.
CrazyAnt Μάρτιος 3, 2008 #24 Μάρτιος 3, 2008 τι εγινε τελικα?βρερθηκατε ή χαθηκατε? καμια photo for da people εχουμε?
webhunter Μάρτιος 3, 2008 Author #25 Μάρτιος 3, 2008 Καλά δεν έπεσε και πολυκοσμία...είναι ψόφιο το athens department. Μόνο εγώ και ο NinPa είμασταν
NinPA Μάρτιος 3, 2008 #26 Μάρτιος 3, 2008 Τελικά βρεθήκαμε μόνο εγώ και ο webhunter. Η αρχή πιστεύω πως έγινε και ελπίζω σε επόμενη συνάντηση να είμαστε λίγο περισσότεροι... Photo δεν έχουμε. Ήταν αναγνωριστική συνάντηση. Αργότερα αν το καθιερώσουμε θα έχουμε και photos. Παράκληση να βρεθούμε και με παλιότερα μέλη του oos καθώς και οι δυο μας είμαστε αρκετά νέοι στο forum και μπορεί να ακούγεται κάπως να το κανονίζουμε εμείς...
CrazyAnt Μάρτιος 3, 2008 #27 Μάρτιος 3, 2008 καθε αρχη και δυσκολη,οποτε μην μασατε ναι οντως ακουγεται καπως που το κανονιζεται εσεις...Καπως super! θελετε και κηδεμονες δλδ? Μην μασατε ρααα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.