Jump to content

Athens meeting...

webhunter

Recommended Posts

Αδε τοσο καιρο το συζηταμε :D

Περαν του καφε ομως υπαρχει στα σχεδια bench meeting το επομενο Σ/Κ στην αθηνα :D

Μιλαμε για το Σ/Κ 16/17 του μηνα :D

Τι λέτε να το κανονίσουμε για την επόμενη Παρασκευή?

Θωμά που? Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?

Μέσα!!! Τόσο καιρό σκεφτόμουν να το προτείνω κι εγώ αλλά λόγω δουλειών το αμελούσα. Να το συνδυάσουμε κάπως με το bench meeting που είπε και ο polonos;

Polone πες μας αν έχετε κανονίσει μέρος και ώρα που θα συναντηθείτε και αν είναι κανονίζουμε σε καμμιά καφετέρια εκεί κοντά κάνα δίωρο, τρίωρο πιο πριν να βρεθούμε όλοι. Και όταν με το καλό βρεθούμε συμφωνούμε κάποιο μέρος που να βολεύει τους περισσότερους και το καθιερώνουμε. Τι λέτε;

αν μπορούμε όμως να τα κανονίζουμε αρκετές μέρες πιο πριν για να κανονίζουμε με τις δουλειές μας :) Για Bench meeting δεν έχω ιδέα όντως τι παίζει ?

Κανονιζουμε με τον webhunter για Σαββατο 16/2 απογευμα χορο για ~15 ατομα για το bench meeting :)

Στο κεντρο της Αθηνας παντα για να ειναι ευκολο σε ολους να φτασουν. Λεπτομεριες θα μαθουμε αυριο :D Stay tunned !

Κανονιζουμε με τον webhunter για Σαββατο 16/2 απογευμα χορο για ~15 ατομα για το bench meeting :)

Στο κεντρο της Αθηνας παντα για να ειναι ευκολο σε ολους να φτασουν. Λεπτομεριες θα μαθουμε αυριο :D Stay tunned !

Μια χαρά... Let us know...

μέσα θα κανονίσω να μην δουλεύω αν γίνει σίγουρο :p Θωμά θα φέρεις και τις κάρτες να φέρω κολλητήρι ; :p

Για το o/c meeting ακυρώθηκε λόγο κάποιον συμβάντων που προέκυψαν και μέχρι να είναι όλα ok δεν θα οργανωθεί. Αλλά για καφέ πάμε όποτε θέλετε...Πείτε μέρα και ώρα και έγινε :p

• 2 weeks later...

Χμμ, δεν βλέπω να προτείνει κανείς κάτι...Μίλησα με τον NinPa και κανονίσαμε εν τέλει αυτό το σάββατο κατά της 6 στο Σύνταγμα. Σας βολεύει να έρθετε να γνωριστούμε και να πιούμε και ένα καφεδάκι?

εγώ σάββατο πρέπει να δουλεύω :( αν αλλάξει κάτι θα σου σκάσω ένα τηλ να έρθω να σας βρω αν έχετε πάει

παιδια μια φιλικη συμβουλη

να βρειτε ολι ταυτοχρονα κοινη ημερομηνια αποκλειτεται,οποτε το καλυτερο που μπορειτε να κανετε ειναι να κανονισετε στανταρ 1-2-3 ατομα κ οποιος αλλος θελει ερχετε

και αμα γουσταρετε απο κει κ περα το καθιερωνεται κιολας μια στανταρ μερα ;)

εδω σαλονικη για παραδειγμα που εχει καθιερωθει,παμε στανταρ καθε παρασκευη.παντα καποιους θα βρεις στον "καφε" ;)

αντε μην το πολυ κουαραζετει,βουρ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.