PetranEVO Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2013 Καλησπέρα και απο εμένα,Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ Guide's , ή .pdf κυρίως για Visual Basic ;Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω.Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 22, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2013 Visual Basic ResourcesLearn Visual Basic και κάτω.Γενικά πάντως δεν θέλει και πολυ διάβασμα η VB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιούλιος 22, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2013 Visual Basic ResourcesLearn Visual Basic και κάτω.Γενικά πάντως δεν θέλει και πολυ διάβασμα η VB. δεν έβγαλα και πολύ άκρη με αυτό που μου έστειλες. Έχουμε κανένα Guide,στα Ελληνικά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 22, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2013 Tα παίρνεις με την σειράDeveloping Applications with Visual BasicVisual Basic Fundamentals: Development for Absolute BeginnersBuild Your First Visual Basic Application, a Picture ViewerΣε κάθε λινκ διαβάζεις όλα αυτά που έχει.Σε ελληνικά δεν γνωρίζω κάτι δυστυχώς.dotNETZone.grΊσως να μπορέσεις να βρεις κάτι πιο σχετικό εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιούλιος 23, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2013 σ'ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήθηκες μαζί μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 23, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2013 Βρηκα ενα βιβλιο του επαλ το οποιο εχει πολλα πραγματα και αναλυτικα βημα-βημαπατα στον συνδεσμο εδω να κατεβασεις το βιβλιο σε pdf:http://www.pi-schools.gr/download/lessons/tee/electronic/2a/Programming_ypologistwn.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιούλιος 23, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2013 Βρηκα ενα βιβλιο του επαλ το οποιο εχει πολλα πραγματα και αναλυτικα βημα-βημαπατα στον συνδεσμο εδω να κατεβασεις το βιβλιο σε pdf: http://www.pi-schools.gr/download/lessons/tee/electronic/2a/Programming_ypologistwn.zip σ'ευχαριστώ πάρα πολύ και εσένα Το κατέβασα "χθές" κιόλας Θα πέσει δουλειά,έχω πολλές ιδέες στο μυαλό μου και τις έχω γράψει σε χαρτιά,και τώρα θα προσπαθήσω να τις υλοποιήσω,που ξέρω; Μπορεί να είναι κάτι καλό κάποια ιδέα και να αποφέρει βλαστάρια αντί για καρπούς. Γνωρίζω οτι τώρα μαθαίνω,αλλά ... ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΑ ,πλεόν χρειάζεται :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.