pirotouvlo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2013 Αν και διάβασα κάποια πράγματα που αφορούν την αντίθεση οθονών υπολογιστή δεν πολυ κατάλαβα....Ψάχνοντας για οθόνη υπολογιστή έβλεπα τα χαρακτηριστικά των οθονών και έβλεπα στα νούμερα των αντιθέσεων τεράστιες διαφορές!Αυτή ειναι η οθόνη που θα παραγγείλω μαλλον αυριο Msystems.gr - Προϊόντα - LG Electronics 23EA63V-P 23¨ Wide LED IPS και εχει 10.000.000:1 αντιθεση...Είδα όμως και οθόνες ακριβότερες με μικρότερη αντίθεση!!!Και θέλω να μάθω...Ειναι καλυτερο η οθονη να εχει μικρη η μεγαλη αντιθεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούλιος 20, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2013 Τα νούμερα αυτά είναι καθαρά marketing και δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. Ναι, μεγαλύτερος λόγος αντίθεσης είναι θεμιτό χαρακτηριστικό, αλλά δε θα κοιτάς ποτέ τα νούμερα που δίνουν οι κατασκευαστές. Μόνο από κάποια ιστοσελίδα που κάνει review και τους εμπιστεύεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirotouvlo Ιούλιος 20, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2013 Θέλω οθόνη για gaming και ταινίες και θέλω να μου πείτε ποια ειναι καλύερηΑυτή? LG 23EA63V LED Monitor 23'' - Οθόνες - plaisio.gr Ή αυτή? http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/othones/Samsung-LED-TV-Monitor-R-23-T23C350EW.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20130719-Weekend-Offer&NewsLetterActivate=E2EF8798923BBAF19D63001CC494B4FA#tabReview Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 20, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2013 Δεν ειναι σκοπιμο να ψαχνεις οθονες για gaming και ταινιες με βαση το contrast.Ακομα και σε πραγματικα νουμερα να το δουμε μια οθονη με 1:900 contrast μπορει να ειναι καλυτερη απο μια με 1:950.Παρε αυτη (27αρα) να την ευχαριστηθεις στις ταινιες ..LG M2732D-PZ LED-TV-Monitor 27'' - Οθόνες - plaisio.grφτηνο ips πανελ λογικα δε θα τα πηγαινει ασχημα στα παιχνιδια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirotouvlo Ιούλιος 20, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2013 Γύρω στα 160 ψάχνω!Απο τις 2 αυτες ποια ειναι καλύτερη κυρίως για gaming αλλα και για ταινιες?1- LG 23EA63V LED Monitor 23'' - Οθόνες - plaisio.gr2- Samsung LED TV-Monitor 23'' T23C350EW - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 20, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2013 Aν μου εβαζαν το οπλο στο κεφαλι προσωπικα θα διαλεγα την lg που εβαλες εναντι της συγκεκριμενης samsung.(για μενα παντα ips>TN)Αλλα επειδη οθονες δεν αγοραζεις καθε μερα..θα επαιρνα με 34Ε παραπανω την 27αρα.Size does matter!!Eiδικα στις ταινιες ..που σε λιγο καιρο παλι μικρη θα σου φαινεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirotouvlo Ιούλιος 20, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2013 Αν αγοράσω την οθόνη πχ απο το Msystems και μου βγαλει καποιο προβλημα την στελνω στο Msystems ή στην αντιπροσωπεία της Samsung? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.