Jump to content

Tagan, Fortron κτλ

RaDiKaL

Recommended Posts

Χάρη στο μάπα τροφοδοτικό που είχε το κουτί του νέου μου υπολογιστή μπήκα στον κόσμο των τροφοδοτικών! :rolleyes:

Λοιπόν ψάχνοντας βλέπω ότι τα tagan έχουν πολύ καλή φήμη, με το μόνο πρόβλημα ότι δε ξέρω που μπορώ να βρω [μικρότερα από το 480] στη Θεσσαλονίκη ή στο Internet. Καμιά ιδέα;

Επίσεις νομίζω ότι το Πλαίσιο έφερε Fortron, είναι πράγματι καλά;

Ευχαριστώ

σημερα πηρα το fortron 550

πολυ καλο τροφοδοτικο,η 12αρα και η 3αρα ρυθμιζεται και μπορει ευκολα να μονταριστει!

αυτη την στιγμη το εχω στα 12.4 φουλ φορτιο αλλα παει και πιο πανω

Μεγαλη εντυπωση μου εκανε που εχει 2 πλακετες μεσα...και οχι 1 που εχουν τα περισσοτερα τροφοδοτικα(σαν σαντουιτς)

Αλήθεια έχει το multirana? Βασικά ενδιαφέρομαι για το tagan 380 ή 420. Ξες αν υπάρχουν;

Τελικά τα Fortron 400αρια αξίζουν;

Νομίζω είδα κάποια στο Πλαίσιο, αλλά τα είχαν χύμα στο πάτωμα και ήταν αποκαρδιωτικό το θέαμα... :rolleyes:

Βρήκα ένα 300άρι fortron. Μιλάμε για ΠΟΛΥ βαρύ τροφοδοτικό. Μέσα είναι τίγκα στους πυκνωτές και όντως έχει 2 πλακέτες, όπως παρατήρησε ο Nos-Dio. Το έβαλα στο pc της αδερφής μου και αντικατέστησα το μάρκα-μ'-έκαψες που είχε πιο πριν.

Ρεύματα αβίαστα εντελώς έχει 3,3 , 5,05 , 12,29

καποτε ειχα πει οτι εσκασε του στελιου αλλα ακυρο...τελικα η μητρικη εσκασε.

ειναι πολυ καλο αλλα στα 12.45 που εχω την 12αρα με ενοχλει σε φουλ λοαδ ο θορυβος του(ισως το ταγκαν να ειναι πιο αθορυβο)

παντως η 12αρα του χαλαρα πιανει 13βολτ...η 3αρα παει μεχρι 3.5 και η 5αρα ανεβαινει μαζι με την 3αρα(ιδιο ρυθμιστικο)

οφειλω να πω πως εχει απλη συσκευασια και δεν ειναι εφετζιδικο ουτε τοσο κυριλατο οσο το αντεκ που ειχα πριν αλλα εχει ουσια..μια λεπτομερεια ειναι οτι εχει nidec ανεμιστηρα και οχι καποιο ακυρο

ενα αλλο καλο ειναι οτι δεν χανεις την εγγυηση αμα το ανοιξεις αφου δεν εχει ταινια:)

το πηρα απο το smart-shop

τιμη ρωτηστε τον Vaio! :)

το κακο ειναι οτι πληρωνεις αν δεν εχεις τον ανταπτορα για το Atx(ειναι ΒΤΧ το τροφοδοτικο,dual Xeon...και δεν συμαζευεται :p )

να πω επισης οτι το τροφοδοτικο χρησιμοποιει το καπακι του ως ψυχτρα..σκεφτομαι να του κολλησω μια απο σλοτ Α(τερας) ψυχτρα στο καπακι και θα γλιτωσω και απο τον θορυβο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.