Jump to content

Προβλημα με καρτα γραφικών Nvidia Geforce GT 540M 2gb

DeathEater

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν έχω gamer laptop με τα εξής χαρακτηριστικα..

CPU intel I7 στα 2,2

GPU Nvidia geforce gt 540m 2gb

Ram 8 gb

Από ότι μου έχουν πει κάποιοι ιδικοί που ρώτησα το laptop μου θα μπορεί να παίζει οποιοδήποτε παιχνιδι της αγορας σε full γραφικά. Αυτό γινόταν όντως στην αρχή αλλά δυστηχώς μετα απο 6 μήνες δεν έχει ικανοποιητικό framerate ουτε στο league of Legends(LoL) για την ακρίβεια 30-40 framerate και στο skyrim δεν κολλαει παρα μονο στα μεσαια γραφικα. Δέν φτεει η θερμοκρασια το laptop δουλευει στους 40-50 βαθμους γιατι έχω και βάση και το πήγα για καθαρισμα και service πριν 2 μερες αλλα και πάλι δεν με ικανοποιει...

O σκληρός μου είναι αδοιος σχεδον, είναι 500 gb και έχω μέσα μονο 150..

ολα αυτα με κάνουν να συμπαιρενω οτι πρέπει να φτέει η καρτα γραφικών αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι..

αμα μπορειτε να μου εξηγήσεται΄ευχαριστώ εκ των προτερων...

Ημουν πολυ φιδωλος με τις πληροφορίες μου σχετικα με το λαπ τοπ αλλα αμα επιθυμείται περέτέρω πληροφορίες σας παρακαλώ πείτε μου...

Οποιος σου ειπε οτι θα παιζεις οποιδηποτε παιχνιδια της αγορας full απλα δεν εχει ιδεα και σε κοροιδευει γιατι πρωτον, τα μονα λαπτοπ που το κανουν αυτο κοστιζουν 1500Ε και πανω, και αυτο αν τα παραγειλεις απο εξω αλλιως μιλαμε για 2000+ και δευτερον, δεν ειναι κατι που μπορει να κανει μια 540m.

Δοκιμασε στο LoL να αλλαξεις εκει που λεει για "Framerates" High/Balanced/Bench.

Κατεβασε CPUID HW Monitor και δες γενικα θερμοκρασιες, δοκιμασε να κατεβασεις νεα/παλαιοταρα drivers κτλ, και για κανεναν λογο μην εχεις Shadows/Lightning κτλ effects στα games σου, η 540m δεν ειναι για τετοια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.