dinel Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2013 καλησπέραξεκίνησα να εγκαταστήσω τα windows 7 σε ένα pc που είχε τα vista και όλα πηγαίνανε μια χαρά μέχρι που έφτασε στην ολοκλήρωση και εκεί έκατσε για καμπόση ώραξαφνικά έπεσε το ρεύμα και έσβησε το pcτο άνοιξα ξανά και μπαίνει στο μενού της εγκατάστασις και μου βγάζει ένα παραθυράκι που μου λέει για απροσδόκητη επανεκκίνηση του υπολογιστή και πως χρειάζεται επανεκκίνηση για να συνεχιστεί η εγκατάσταση πατάω ok και κάνει επανεκκίνηση και μου βγάζει το ίδιο ξανά και ξανά και δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτατι πρέπει να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 18, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 Να ξαναγραψεις το post με Ελληνικους χαρακτηρες. Αν δεν μπορεις, ψαξε για greeklish converters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Ιούλιος 18, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 Ξανααρχισε απο την αρχή format..Στάλθηκε από το Nexus 4 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinel Ιούλιος 18, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 πως θα το κανω το format? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinel Ιούλιος 18, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 δεν με αφηνει να βγω απο το μενου της εγκαταστασηςαπλα κανει επανεκκινιση και μοθ βγαζει το ιδιο ξανα και ξανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 18, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 Να βγάλεις το DVD/CD από μέσα και να κάνεις επανεκκίνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinel Ιούλιος 18, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 το δοκιμασα αλλα τπτ το ιδιο μου βγαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούλιος 18, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 να επιλέξεις από το bios να διαβάζει πρώτα το cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Ιούλιος 18, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 Δεν χρειάζονται να το αρχίσουμε από τα Windows. Μπες στο bios και κάνε boot το drive πρώτο Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούλιος 20, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2013 Κατέβασε τα hirens boot cd κάψε τα σας bootable σε ενα cd κάνε φορμάτ το σκληρό με κάποιο από τα προγράμματα στο cd και ξεκίνα ξανά την εγκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.