Jump to content

κομπρεσερ για καθαρισμό pc

stavpal

Recommended Posts

Οκ, δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος αλλά θα ήθελα μια γνώμη για κομπρεσερ να καθαρίζω το pc από τη σκόνη. Τα σπρέι αέρα Πλαισίου κτλ δεν κάνουν 1ον) γιατί δεν έχουν αρκετή δύναμη 2ον) τελειώνουν πολύ γρήγορα 3ον) είναι ακριβά. Θα ήθελα ένα σχετικά φθηνό αλλά αξιόπιστο. Δεν ξέρω από που μπορώ να πάρω (praktiker? alex pak?) Αν θεωρείτε ότι λέγοντας κατάστημα κάνετε διαφήμιση μπορείτε να μου απαντήσετε και με pm.

Ευχαριστώ.

Ένα κομπρεσέρ θα κάνει σαφώς καλύτερη δουλειά από το blower. Το δεύτερο βγάζει τα πολλά. Λεπτή σκόνη που κολλάει σε διάφορα σημεία θέλει πινέλο και δε βγαίνει πάντα σωστά.

Από εκεί και πέρα, ένα μικρό κομπρεσέρ, έχει περίπου 100€, 5πλάσια τιμή από το blower και φυσικά πιάνει αρκετό χώρο. Αν καθαρίζεις το pc σου 2 φορές το χρόνο, νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος για κομπρεσέρ.

Τώρα, αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για άλλες δουλειές, πχ αερογράφο, σαφώς και είναι καλύτερη λύση. Μπορείς να ψάξεις στο skroutz, και επίσης υπάρχει ένα μεγάλο κατάστημα στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος του Αιγάλεω, στο ρεύμα προς Αθήνα που έχει μόνο κομπρεσέρ και θα βρεις μεγάλη ποικιλία.

edit: Τη βρήκα

Hydroflex Hellas, AE 10447 ΛΕΩΦ.ΑΘΗΝΩΝ 113Α

για να καθαρίζω το pc χρησιμοποιώ αέρα από καταδυτική φιάλη και κάνει μια χαρά δουλειά έχει περάσει και ο αέρας ποιο πριν από αφυγρανση, δεν την έχω πάρει για αυτό τον λόγο αλλα και για αυτή την δουλειά μια χαρά κάνει

είχα ξεπαραδιαστεί να δινω 7εύρα για τα blower που είναι αέρας κοπανιστός και δεν είχα καταλαβει ότι διπλά μου είχα εκατοντάδες από δαύτα σχεδόν με μηδενικό κόστος

πουλάνε αέρα κοπανιστό (blower) για χρυσαφι

γεμίζει με 3 - 5 euro ανάλογα το μέγεθος και μπορεί να φυσάς το pc με τις ώρες η και ημερες χωρίς διακοπή

δε τσιπη γουεη..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Q5B6m11x5iA]Refillable Canned Air Hack! - YouTube[/ame]

καποιος καπου καποτε ειχε βαλει ενα λινκ με μια συσκευη που μαλλον την εβαζες στη πριζα και γεμιζε-συμπιεζε αερα σε δικο του χωρο-δοχειο για τη μετεπειτα χρηση.Κανονικη εμπορικη συσκευη..απλα δε θυμαμαι και πολλα ωστε να το βρω με "αναζητηση".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.