stavpal Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2013 Οκ, δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος αλλά θα ήθελα μια γνώμη για κομπρεσερ να καθαρίζω το pc από τη σκόνη. Τα σπρέι αέρα Πλαισίου κτλ δεν κάνουν 1ον) γιατί δεν έχουν αρκετή δύναμη 2ον) τελειώνουν πολύ γρήγορα 3ον) είναι ακριβά. Θα ήθελα ένα σχετικά φθηνό αλλά αξιόπιστο. Δεν ξέρω από που μπορώ να πάρω (praktiker? alex pak?) Αν θεωρείτε ότι λέγοντας κατάστημα κάνετε διαφήμιση μπορείτε να μου απαντήσετε και με pm.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Ιούλιος 17, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2013 Δεν χρειάζεται να πάρεις κομπρεσέρ, μπαίνεις στο E-shop crazy Sundays και παίρνεις το φυσητηρα που έχει στα 17.9 ευρώ. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 18, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 Ένα κομπρεσέρ θα κάνει σαφώς καλύτερη δουλειά από το blower. Το δεύτερο βγάζει τα πολλά. Λεπτή σκόνη που κολλάει σε διάφορα σημεία θέλει πινέλο και δε βγαίνει πάντα σωστά.Από εκεί και πέρα, ένα μικρό κομπρεσέρ, έχει περίπου 100€, 5πλάσια τιμή από το blower και φυσικά πιάνει αρκετό χώρο. Αν καθαρίζεις το pc σου 2 φορές το χρόνο, νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος για κομπρεσέρ. Τώρα, αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για άλλες δουλειές, πχ αερογράφο, σαφώς και είναι καλύτερη λύση. Μπορείς να ψάξεις στο skroutz, και επίσης υπάρχει ένα μεγάλο κατάστημα στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος του Αιγάλεω, στο ρεύμα προς Αθήνα που έχει μόνο κομπρεσέρ και θα βρεις μεγάλη ποικιλία.edit: Τη βρήκαHydroflex Hellas, AE 10447 ΛΕΩΦ.ΑΘΗΝΩΝ 113Α Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούλιος 18, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 Στο βενζιναδικο/φαναρτζιδικο/συνεργειο της περιοχής σου. Με 6-8 bar πιεση θα το κάνεις καινουριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιούλιος 18, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 για να καθαρίζω το pc χρησιμοποιώ αέρα από καταδυτική φιάλη και κάνει μια χαρά δουλειά έχει περάσει και ο αέρας ποιο πριν από αφυγρανση, δεν την έχω πάρει για αυτό τον λόγο αλλα και για αυτή την δουλειά μια χαρά κάνειείχα ξεπαραδιαστεί να δινω 7εύρα για τα blower που είναι αέρας κοπανιστός και δεν είχα καταλαβει ότι διπλά μου είχα εκατοντάδες από δαύτα σχεδόν με μηδενικό κόστοςπουλάνε αέρα κοπανιστό (blower) για χρυσαφι γεμίζει με 3 - 5 euro ανάλογα το μέγεθος και μπορεί να φυσάς το pc με τις ώρες η και ημερες χωρίς διακοπή Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 18, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 δε τσιπη γουεη..[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Q5B6m11x5iA]Refillable Canned Air Hack! - YouTube[/ame]καποιος καπου καποτε ειχε βαλει ενα λινκ με μια συσκευη που μαλλον την εβαζες στη πριζα και γεμιζε-συμπιεζε αερα σε δικο του χωρο-δοχειο για τη μετεπειτα χρηση.Κανονικη εμπορικη συσκευη..απλα δε θυμαμαι και πολλα ωστε να το βρω με "αναζητηση". Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Ιούλιος 18, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 http://www.skroutz.gr/c/944/pneumatika-ergaleia.html?keyphrase=hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.