Jump to content

Οθόνη Gaming και Γενική χρήσης 24" ή 27"?

Agelos_17

Recommended Posts

Παρέλαβα σήμερα την ASUS VS24AH και ένα έχω να πω: η ταπεινή μου LG 206WTQ από το μακρινό 2007 μια χαρά κρατούσε, τουλάχιστον όσον αφορά απόδοση χρωμάτων . Η διαφορά που είδα εγώ είναι στο βαθύ μαυρο και στο γεγονός πως με λίγο ήλιο στο δωμάτιο, τώρα δεν ζορίζομαι να δώ τα "σκοτεινά " σημεία στα παιχνίδια πράγμα που με ενοχλούσε στην παλιά οθόνη. Να μην παρεξηγηθώ, πολύ καλή είναι η νέα μου ASUS απλά, δεν έχουν γίνει και τεράστια βήματα στην απεικόνιση και στην απόδοση (σε αυτή την κατηγορία τιμών τουλάχιστον) της εικόνας από τις πρώτες widescreen σα και τη δική μου, μέχρι και σήμερα. Φυσικά η ίντσες και η ανάλυση είναι από μόνες τους μια αναβάθμιση

Υ.Γ. Πάντως οι 24" είναι οριακές για γραφείο νομίζω (πάνω κάτω όλα τα γραφεία είναι ίδια σε διαστάσεις), οπότε ψηφίζω 24" και όχι 27"

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Το Benq GW2760HS το θεωρω overall το καλυτερο στα λεφτα του με βαση την αποδοση του...

Ανήκει στην καινούργια flicker-free σειρά της εταιρείας. Για αυτό και μόνο τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.

Ανήκει στην καινούργια flicker-free σειρά της εταιρείας. Για αυτό και μόνο τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.

Απλά . η HD ανάλυση σε 27" είναι λίγο "κρίμα" στις μέρες μας. Και δεν είναι και φτηνή

• 5 months later...
  • 3 weeks later...
Βρήκα μεταχειρισμένη την BENQ XL2420TX 210 ευρω χωρείς τα γυαλιά...αξίζει???

Είναι καλη τιμή νομίζω. Αν δεν την πάρεις εσυ τελικά ενημερωσε μας :look:

Βρήκα μεταχειρισμένη την BENQ XL2420TX 210 ευρω χωρείς τα γυαλιά...αξίζει???

Μια χαρα ειναι ρωτα μονο μην εχει καμμενα pixel ή κανενα εντονο backlight bleeding και την πουλαει τοσο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.