Johnftyd Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2013 Γεια σας πριν 3 χρονια πηρα το λαπτοπ Compaq 610 τοτε δεν ηξερα απο pc τωρα ομως καταλαβαινω οτι εκανα βλακια που πηρα αυτο λοιπον θα ηθελα να μου πειτε κανενα κολπο για να το καλυτερεψω & τι παιχνιδια μπορω να παιζω ακομα & σε χαμηλα γραφικα μμμ.....& ακομα τη θα μπορουσα να αγορασω να του βαλω να συμφερει ομως για να παιζει μεχρι & Saints Row the third Γραφικα: Processor: Intel® Celeron® CPU 570 @ 2.26GHz 2.26GHz Installed memory (RAM): 2.00GB System type: 32-bit Operating System Processor: Calculations per seconds 4.4 Memory (RAM): Memory operations per second 4.5 Graphics: Desktop performance for Windows Aero 2.0 Gaming graphics: 3D business and gaming graphics perfomance 3.0 Primary hard disk: Disk data transfer rate 5.9 ευχαριστω εκ των προτερων
SirGeorge Ιούλιος 17, 2013 #2 Ιούλιος 17, 2013 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι στο παρόν laptop που θα βελτίωνε τις επιδόσεις στα games. Λογικά το δικό σου φέρει Intel onboard HD που παίζει παλιότερα παιχνίδια αλλά για καινούρια (πχ 5ετίας και μετά) ξέχνα το για ομαλό και ικανοποιητικό gaming.
ximaira Ιούλιος 19, 2013 #3 Ιούλιος 19, 2013 ΝΑ του βάλεις μνήμη μέχρι 4GB. Άντε και κανέναν ssd μεταχειρισμένο.
Johnftyd Ιούλιος 22, 2013 Author #4 Ιούλιος 22, 2013 Μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε πως θα καταλαβαινω πια παιχνιδια θα παιζει το pc μου εστο & σε χαμηλα γραφικα?? :help1:
SirGeorge Ιούλιος 22, 2013 #5 Ιούλιος 22, 2013 Να δεις τις απαιτήσεις του εκάστοτε παιχνιδιού, στα minimal requirements θα γράφει Intel HD 3000/4500 ή κάτι τέτοιο.
Johnftyd Ιούλιος 22, 2013 Author #6 Ιούλιος 22, 2013 Απο τι ξερω δεν εχει σημασια μονο η καρτα γραφικων τα υπολοιπα στοιχεια?
TopCLR Ιούλιος 27, 2013 #7 Ιούλιος 27, 2013 Μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε πως θα καταλαβαινω πια παιχνιδια θα παιζει το pc μου εστο & σε χαμηλα γραφικα?? :help1:Να δεις τις απαιτήσεις του εκάστοτε παιχνιδιού, στα minimal requirements θα γράφει Intel HD 3000/4500 ή κάτι τέτοιο.Απο τι ξερω δεν εχει σημασια μονο η καρτα γραφικων τα υπολοιπα στοιχεια?Η απάντηση ήταν απλή και κατανοητή. Δεν έχει σημασία μόνο η κάρτα γραφικών στο αν θα παίζει τα παιχνίδια ένα κομπιούτερ. Έχει όμως τον κύριο ρόλο.Π.χ. ανέφερες το "Saints Row: The Third". Αν βάλεις στο Google "Saints Row: The Third requirements" στην πρώτη ιστοσελίδα γράφει:Minimum System Requirements – * OS: Windows XP / Vista* CPU: 2GHz Dual Core Processor (Intel® Core 2 Duo or AMD Athlon™ X2) or higher* RAM: 2 GB* HDD space: 10 GB* Graphics: 320 MB 3D Video Card w/Shader Model 3.0 Support* Sound Card: DirectX 9.0c
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.