Jump to content

Tablet wanted

Tempest

Recommended Posts

Γεια σας ρε παιδιά. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαι για ένα διάστημα Αμερική. Μιας και εκεί τα ηλεκτρονικά προϊόντα είναι συνήιθως φθηνότερα λέω να πάρω ένα tablet από κει. Όπως το εχω σκεφτεί θέλω ένα που:

• Να είναι 7 ίντσες (ίσως και μεγαλύτερο αρκεί να είναι ελαφρύ)
  • Να είναι λίγο vfm και ας μην είναι ότι πιο καινούργιο
  • Να είναι σχετικά φθηνό. Υπολογίζω να δώσω 200-250 άντε μέχρι 300€ αν είναι κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο.

Καθότι δεν είχα καμία ιδιαίτερη επαφή με τον χώρο των tablets τώρα τελευταία θα εκτιμούσα κάποιες προτάσεις.

περιμενε το νεο nexus αν δεν το βιαζεσαι

Ναι το είχα σκεφτεί αυτό, αλλά ακόμα και αν το λανσάρουν όσο θα είμαι εκεί δε νομίζω πως θα υπάρχει διαθεσιμότητα αρκετά γρήγορα ώστε να το προλάβω. Θα είμαι εκεί λιγότερο από μήνα οπότε θα ήθελα κάτι που να υπάρχει ήδη στην αγορά.

Still the best vfm eh?

Υπάρχει και το Νοte8 θα το βρείς στα $380 (~290Ευρώ) αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει τόσο τα έξτρα που έχει σε σχέση με τα $250 που ζητά το 32άρι (32GB) nexus7.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5252&idPhone2=4850

Με ιντριγκάρει το γεγονός πως είναι Win8 μιας και θα έχει πιο εύκολη συνδεσιμότητα και με τα υπόλοιπα μηχανήματα στο σπίτι (φαντάζομαι), αλλά προς το παρόν δεν έχουν ανακοινώσει καν τιμή οπότε λογικά έχει μέλλον ακόμα.

Καλά ναι δεν τίθεται ζήτημα. Άλλωστε ο κύριος λόγος που με χαλάει λίγο το nexus είναι ότι έπαιζε να βγει το επόμενο. :)

Στάλθηκε από το Galaxy Nexus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• 2 weeks later...
Από Αμέρικα όμως θα χρειάζεται και μετασχηματιστή για τη φόρτισή του!

Μεγειές!!!

Μπα ένα ανταπτοράκι για το βύσμα είναι αρκετό, άσε που φορτιστές υπάρχουν στο σπίτι.

Μόλις γυρίσω πίσω σε 1η ευκαιρία θα προσπαθήσω να πω τουλάχιστον μερικές εντυπώσεις και να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.