Jump to content

GIGABYTE RADEON HD6950

ss42ss

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά, μήπως γνωρίζεται που μπορώ να βρω αυτήν την κάρτα? >> CLICK ME

έχω ψάξει μπας κ την βρω αλλά τίποτα.....

Ευχαριστώ

PS: ΑΝ δεν είναι το σωστό section move it

στο skroutz δεν έχει τίποτα, αλλά στο amazon έχει

Τώρα γιατί θες να πάρεις αυτή αφού υπάρχουν οι 7χχχ που είναι πιο νέες?

απο τι καταλαβα θελει το παιδι να κανει crossfire. μονο μεταχειρισμενες πλεον:dance3:

στο skroutz δεν έχει τίποτα, αλλά στο amazon έχει

Τώρα γιατί θες να πάρεις αυτή αφού υπάρχουν οι 7χχχ που είναι πιο νέες?

στο αμαζον έχει την έκδοση με το 1GB και αν δεν κάνω λάθος δεν είναι συμβατές για crossfire

απο τι καταλαβα θελει το παιδι να κανει crossfire. μονο μεταχειρισμενες πλεον:dance3:

α μπράβο... αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα.... :confused:

Και να εβρισκες καινουργια φιλε δεν συμφερει σημερα να πληρωσεις καινουργια αυτη την καρτα..

Αν την βρεις μεταχειρισμενη σε καλη τιμη οκ.

Αλλιως πουλα την δικη σου και κοιτα για καμια καρτα σημερινης τεχνολογιας.

Περιμενε λιγο κ θα βρεις μεταχειρισμενες.

Εχω την ιδια καρτα (reference design). Θα την πουλησω μολις βγουν οι νεες AMD, οπως κ πολλοι στη θεση μου.

Καλησπέρα παιδιά, μήπως γνωρίζεται που μπορώ να βρω αυτήν την κάρτα? >> CLICK ME

έχω ψάξει μπας κ την βρω αλλά τίποτα.....

Ευχαριστώ

PS: ΑΝ δεν είναι το σωστό section move it

όπως είπαν τα παιδιά μόνο μεταχειρισμένη, αλλά μιας και είναι reference σου κάνουν κάρτες και από άλλες εταιρίες (ASUS, MSI, Sapphire, κτλπ).

καλύτερο είναι αυτό που είπες και μόνος σου ,πούλησε την εν μέρη σκότωσε την και πολύ απλά πάνε σε κάτι πιο καινούργιο :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.