Jump to content

Μια μεγαλύτερη

AsuS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά θέλω να μου πείτε μεγαλύτερη κάρτα γραφικών από την XFX 8800 ultra εαν υπαρχει μεγαλύτερη πεστε μου ...ΟΤαν λεω μεγαλυτερη εννοώ σε μέγεθος και μια καλύτερη απο την 8800 ultra αλλα οχι την πιο ακριβή μια φθηνούλα !!!...

Μεγαλύτερη σε μέγεθος; Όλες οι διπύρηνες;

Καλύτερη σε επιδόσεις; Οτιδήποτε από 100€ (αν όχι λιγότερα) και πάνω;

Για πιο λογο να πάρεις μεγαλύτερη σε μέγεθος κάρτα;;

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου

Voodoo-5-6000.jpg

πρεπει να ειναι οκ αυτη εδω:hehe: δεν μπορεσα να αντισταθω :D

μπορει να θελει να την δοκιμάζει σε κουτιά για να ειναι σίγουρος οτι χωράνε όλες οι μεγαλες καρτες

Παιδιά λεω αμα υπάρχει μεγαλύτερη απο την xfx 8800 ultra ..ενα ακομα ερώτημα η sapphire vapor-x 7770 1gb έχει τετοιο μέγεθος όπως η xfx 8800 ultra είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος?η είναι λίγο πιο μικρή σε μέγεθος??

8800 gtx ultra 266.6 mm

sapphire vapor-x 7770 225 mm

690 gtx 279 mm

με ενα γρήγορο ψάξιμο βρικα αυτα και παλι δεν μας λες τι την θες και αρχίζω να πιστεύω οτι σπαμαρεις

αρχίζω να πιστεύω οτι σπαμαρεις
Voodoo-5-6000.jpg

Μάλλον εσύ σπαμμάρεις! Είναι σαφές ότι ο άνθρωπος θέλει κάρτα PCI-X και εσύ του δείχνεις κάρτα AGP!!

Φιλικά,

:hehe: ούτε εγώ μπόρεσα να αντισταθώ :D

ε δεν βρήκα τοσο μεγάλη σε pci x :hehe:

μετά όμως βλέπεις οτι του βρήκα κάρτα πιο μεγάλη απο την 8800:hehe:

2 εκατοστά είναι 2 εκατοστά όπως και να το κάνουμε .

χωρις πλακα γιατι δεν μας λες τι θες να κανεις ? να σε βοηθήσουμε περισσότερο βρε αδερφέ .

Προφανως θελει καινουργια καρτα, βλεπει ολες τις X70 X80 x950 x970 που ειναι μεγαλες σε μεγεθος και φοβαται να αγορασει γιατι δεν θα χωραει με τον σκληρο, οπως θυμαμαι τα φτηνα κουτια της εποχης γιατι ειχα ενα, και ειχε 5mm αποσταση καρτα με SATA καλωδιο, υποθετω θα εχει παρομοιο θεμα.

7770 ειναι μικροτερη και καλυτερη, δεν θα εχεις θεμα, ειχα μια 8800 και λιγο πολυ θυμαμαι, ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο οποιαδηποτε καρτουλα εως ~200E.

Βασικα θα ειναι ποιο παχες, τουλαχιστον διπλασιες/150% μεγαλυτερες σε πλατος αλλα σε μηκος ειναι μικροτερες.

Η 8800 ειναι τοσο παλια ποια που δεν υπαρχει θεμα συζητησης , η 7770 σαφως καλυτερη απο μια 6 χρονων καρτα, οσο "ultra" και να ηταν τοτε.

Παρε αυτο το review που εχει και 5770 μεσα που ηταν οταν βγηκε λιγο καλυτερη απο μια 9800, που ηταν λιγο καλυτερη απο μια 8800.

AnandTech | AMD Radeon HD 7750 & Radeon HD 7770 GHz Edition Review: Evading The Price/Performance Curve

Η 7770 ειναι 75-80% πανω απο μια 5770 που ητανε ανετα 20% πανω απο μια 8800, για γενικη εικονα παντα.

Πω καλά θεωρήστε ότι είναι σπαμ....Εντάξει τρεχχ θέλω να μάθω τα πάντα σχετικά με το πσ που πρόκειται να πάρω ..

Μαζί σου αλλά με βάση το ..μέγεθος, ούτε τούρτα δεν αγοράζεις, όχι κάρτα γραφικών.

Αν λοιπόν θέλεις να μάθεις τα "πάντα" και όντως θέλεις να πάρεις pc, ξεκίνα να

ξαναδιαβάζεις όλα τα θέματα που έχεις ανοίξει ήδη. Ότι απορία είχες μέχρι τώρα έχει

ήδη απαντηθεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.