Jump to content

Rma WD σκληρος

Umicah

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εκανα την αιτηση για rma στο σιτε της WD για εναν σκληρο μου και θελω να μου πειτε τι ακριβως πρεπει να κανω

για να δεχτουν τον σκληρο.

Εχω μια σακουλα ηλεκτροστατικη απο αλλο σκληρο να τον βαλω μεσα. Μετα πρεπει να γεμισω το δεμα με αφρολεξ?

Στο δεμα μεσα εκτως του σκληρου θελουν καποια αιτηση η δεν καταλαβα εγω καλα? Τι αλλο ειναι απαραιτητο?

Επισης με ποια ταχυδρομικη εταιρια θα μου βγει φτηνοτερα..

Γενικα οποιος μπορει να μου περιγραψει τα βηματα για την διαδικασια που εχει κανει θα με βοηθουσε!

Στην σελίδα που άνοιξες για το rma περιγράφουν ακριβώς τί πρέπει να κάνεις (συσκευασία δίσκου), πού να τον στείλεις (διεύθυνση αποστολής) και τί να γράψεις επάνω στο δέμα...

Με απλό ΕΛΤΑ είσαι οκ, δεν χρειάζεται να πληρώσεις κούριερ και αν θες παραπάνω ασφάλεια κάνε το συστημένο πακέτο...

• 4 weeks later...

Με ΕΛΤΑ να το στείλεις και αν είναι πολύ ακριβώς ο σκληρός πλήρωσε κάτι παραπάνω να ασφαλίσεις το δέμα σε περίπτωση που χαθεί να πάρεις αποζημίωση. Έτσι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.