teakias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2004 Καλησπερα παιδια...Επειδη θελω και εγω να γινω ενας νερουλας διαβασα το Forum μαζεψα τα υλικα βεβαια οχι ολα!!!Αλλα πειρα ενα σωλινα Alfagomma P-490 General Purpose!!Ξερετε τπτα γιαυτον τον σωλινα ειναι καλος?Οποιος ξερει κατι θα με βοηθουσε πολυ! Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Σεπτέμβριος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 παρε καλυτερα σωληνα clearflex or tygon , σιγουρη λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
teakias Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Ναι ομως εδω πανω που ειμαι δυσκολα βρισκεις τετοια πραγματα! Να μια εικονα...Αν και δεν φενετε πολυ καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Σεπτέμβριος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 παρείγγειλε απο την checkmate Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Ο σωλήνας που ταιριάζει στα ρακορ και δεν τσακίζει στις κάμψεις είναι άριστος.Οι λύσεις Taygon μπορεί να αγγίζουν την τελειότητα αλλά εξυπηρετούν ψυχολογικές ανάγκες περισσότερο, και δευτερευόντως την ιδρόψυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teakias Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Ε δεν πειραζι αναγκαστικα τωρα θα κρατισω αυτον και αν δω οτι κατι παει στραβα θα τον αλλαξω....!!! Α! και κατι αλλο τα ρακορ αυτα που λετε που μπορω να τα βρω??!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Σεπτέμβριος 25, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Εννοει τα ρακορ του ψυγειου και της αντλιας. Αλλα αμα θα χρειαστεις καποιο εξτρα ρακορ για καποια δικη σου κατασκευη πχ ενα τανκ, μπορεις να βρεις σε καποιο μαγαζι με υδραυλικα ειδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
teakias Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Ναι αυτο λεω για να κανω ενα δικο μου τανκ!!!!Ευχαριστω πολυ... Και κατι αλλο αλλα τα πραγματα εδω θα τα μπερδεψω πολυ και συγνωμη κιολας! Λεο να παρω την L20 και να την κανω βιθιζομενει....Εσας οι αποψισας ποιες ειναι...??Τι μου προτινετε......!!!!! :help: : Link to comment Share on other sites More sharing options...
teakias Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Δειτε τι ρακορ βρηκα...Δεν υπαρχι αλλο εδω...!!!:cry: !!!!! Κανει αυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.