dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2013 Ζητούνται αεροσυνοδοί.Απαραίτητες γλώσσες Ρωσικα, Αγγλικά.Οι γνώσεις Ελληνικών θα θεωρηθούν συν.Αποστολή βιογραφικών στο admin[MENTION=11281]Elli[/MENTION]nair.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 Επιτέλους η στιγμή που οι χιλιάδες ρωσσικόφωνες συνδρομίτριες του λάμπη περιμένανε! :yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 16, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 Ντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 16, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 Ρε μην κοροϊδεύετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 16, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 Δεν κοροϊδεύω (πολύ), απλά το Ρώσσικα κάνει την αναζήτηση λίγο περιορισμένη και στην εν λόγω χώρα (όσες τα μιλάνε ή έχουν ήδη παντρευτεί ή βγάζουν πολλά στο baby-o) και στο εν λόγο φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 16, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 Μερικοί μάλλον δεν καταλαβαίνετε τον λόγο που βάζω μόλις μαθαίνω για νέες θέσεις, αγγελίες παντού.Οι αγγελίες δεν μπαίνουν ώστε να τις διαβάσουν άμεσα ενδιαφερόμενοι, αλλα σε περίπτωση που κάποιος φίλος σας / φίλησας. συγγενής, γνωστός / γνωστη ψάχνει δουλειά.Το θέμα είναι πως θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο κόσμο μπορώ μόλις μαθαίνω για κάποια θέση εργασίας γιατί και εγώ κάποτε έτσι έβρισκα δουλειά.τώρα άμα πιστεύετε πως δεν απευθύνεται σε κανέναν στον κύκλο σας η αγγελία, προσπεράστε την. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 16, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 Προφανώς και καλά κάνεις, απλά το τρολ που έχουμε μέσα μας μερικές φορές είναι ζόρικο να κρυφτεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 16, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 Προφανώς και καλά κάνεις, απλά το τρολ που έχουμε μέσα μας μερικές φορές είναι ζόρικο να κρυφτεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 17, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2013 Βασικά και μόνο ο [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] να το δει, θα έχεις άμεσα 5-6 βιογραφικά από εξωτικές χορεύτριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 18, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 Την προωθησα σε φιλη, που ξερει ρωσικα, και αγγλικα και ελληνικα!εψαχνε για δουλεια! εχει ενα θεμα με το υψος ειναι κοντουλα, αλλα ποτε δεν ξερεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 18, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 Έχω κι εγώ μια θέση αλλά όχι εργασίας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 19, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2013 ^εκχμ, κατα τα αλλα οι ξενοι φταινε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 19, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2013 και πιο συγκεκριμένα οι Πολωνοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 21, 2013 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2013 Με τους Πολωνούς δεν έχω κάτι, με τις Πολωνέζες έχω, αίμα τιμή .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.