LeoNaXe Ιούλιος 15, 2013 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Πάρε τον υπολογιστή σου από κοτσοβολο εσύ και μια χαρά θα είσαι. Καλύτερο για έξυπνα άτομα σαν και εσένα δεν θα βρεις πουθενά. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Zeus Ιούλιος 15, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Omg :eek::eek:Ένα καλό μπαν ψηφίζω εγώ, γιατί είναι έξυπνος και δεν κάνει για το φόρουμ. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 ok κάνε με μπαν :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούλιος 15, 2013 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 ξέρεις ότι σε καταγράφουν έτσι?η ερώτηση θα διαγραφτεί όταν πάρω την απάντηση μου...μαζί κι η πραγματική μου ηλικία ( αν κι φοβάμαι ότι είδη έχει καταγραφτεί...)εσείς οι βλάκες που έχετε κι πραγματική ηλικία να φανταστώ έχετε κι φβ? μπράβο...αυτή την στιγμή σας παρακολουθούν τα αμερικανάκια:jump1:με ενοιαξε εμενα αν η nsa ξερει την ηλικια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Zeus Ιούλιος 15, 2013 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 με ενοιαξε εμενα αν η nsa ξερει την ηλικια μου χαχαχα δική σου επιλογή... αν γίνεται να ξαναπάμε στο θέμα μας όμως θα ήταν καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Zeus Ιούλιος 15, 2013 Author #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Πάρε τον υπολογιστή σου από κοτσοβολο εσύ και μια χαρά θα είσαι. Καλύτερο για έξυπνα άτομα σαν και εσένα δεν θα βρεις πουθενά. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 χμμ δεν το παίζω έξυπνος ούτε ότι ξέρω απο πισί οπότε...μπράβο μου την είπες, τώρα σε θαβμάζω που μου την λες έτσι άσχημα. αφού ρε βλάκα κάνει μπαν ότι δεν ξέρω απο πισί κι γενικός απο που να τον αγοράσω κτλ γιατί απαντάς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούλιος 15, 2013 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 ξέρεις ότι σε καταγράφουν έτσι?η ερώτηση θα διαγραφτεί όταν πάρω την απάντηση μου...μαζί κι η πραγματική μου ηλικία ( αν κι φοβάμαι ότι είδη έχει καταγραφτεί...)εσείς οι βλάκες που έχετε κι πραγματική ηλικία να φανταστώ έχετε κι φβ? μπράβο...αυτή την στιγμή σας παρακολουθούν τα αμερικανάκια:jump1:Δε χρειάζεται να κάνει κάποιος facebook / g+ / twitter για να τον παρακολουθούν , και σένα τώρα παρακολουθουν ακόμα και όταν πας για την ανάγκη σου! Και δεν είναι αμερικανάκια, αν ήξερες τι είναι θα έτρεχες. Παιδιά καλύτερα να αναλάβουν το θέμα οι moderators.Σου προτείναμε πράγματα κάνε ότι θες πλεον._ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Ιούλιος 15, 2013 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Κοίτα πιτσιρικά, εδώ είμαστε μια κοινότητα όπου είναι σαν μια μεγάλη παρέα, βοηθάμε άτομα και μας βοηθάνε. Δεν είναι τίποτα να φας μπαν, ήρθες για να ζητήσεις βοήθεια για αυτό μην το παίζεις έξυπνος. Αν δεν σου αρέσει υπάρχει και άλλη γωνία. Το να μας αποκαλείς βλακες δεν σε κάνει έξυπνο και κουλ άτομο.Αν θέλεις να το παίζεις έξυπνος μπες στο Google, ψαξε και μάθε για το κάθε κομμάτι του υπολογιστή, κάνε συγκρίσεις στα προϊόντα και αποφάσισε μόνος σου τη θα πάρεις. Τουλάχιστον θα μπορείς να λες ότι το πήρες μόνος σου και όχι ότι σου το ετοιμάσανε και σου ήρθε απλά σπίτι έτοιμο. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Zeus Ιούλιος 15, 2013 Author #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 ok ευχαριστώ παιδία αν κι δεν ήταν η καλύτερη συνεργασία μας...τώρα αν θέλετε κάντε με μπαν. εσείς αποφασίζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
DwS Ιούλιος 15, 2013 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 ξέρεις ότι σε καταγράφουν έτσι?η ερώτηση θα διαγραφτεί όταν πάρω την απάντηση μου...μαζί κι η πραγματική μου ηλικία ( αν κι φοβάμαι ότι είδη έχει καταγραφτεί...) εσείς οι βλάκες που έχετε κι πραγματική ηλικία να φανταστώ έχετε κι φβ? μπράβο...αυτή την στιγμή σας παρακολουθούν τα αμερικανάκια:jump1: Ντάξει σε ψιλοδικαιολογώ ξέρω 'γω επειδή είσαι 17 χρονών, αλλά κατά τ' άλλα :eternalfacepalm: Λοιπόν στο θέμα μας τώρα... Καταρχήν το παλικάρι εδώ είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τα PC, οπότε νομίζω πως έννοιες όπως OC, k επεξεργαστές κτλ είναι out of the question. Επίσης όπως είδα εδώ λέει πως είναι από στη Ζάκυνθο(καλά ρε ψηλέ πως αποκάλυψες αυτή την πληροφορία, ξεχνάς ότι μας παρακολουθούν οι Αμερικάνοι; ) και έχει μόνο Κωτσόβολο και Multirama. Οπότε μιας και είναι άσχετος με το αντικείμενο, καλύτερα να αγοράσει το pc από τοπικό κατάστημα έτσι ώστε σε περίπτωση που πάθει κάτι να απευθυνθεί σε αυτούς άμεσα. Με βάση αυτά που βλέπω στο site Κωτσόβολου και Multirama μου πέφτουν τα μαλλιά, εκτός από πολύ τσιμπημένες τιμές έχουν και πολύ μικρή ποικιλία προϊόντων. Στα λεφτά σου κάτι καλό θα ήταν το εξής: κουτί: Corsair Carbide Series 300R | Skroutz.gr τροφοδοτικό: XFX ProSeries 550W Core Edition Full Wired (Bronze) | Skroutz.gr μητρική: Gigabyte GA-H87-D3H | Skroutz.gr μνήμη: Geil PC3-12800 1600MHz C9 Evo Veloce Dual Channel 8GB | Skroutz.gr επεξεργαστής: Intel Core i5-4570 Box | Skroutz.gr κάρτα γραφικών: Gigabyte GeForce GTX770 2GB WindForce 3X OC | Skroutz.gr σκληρός δίσκος: Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ | Skroutz.gr ssd(σκληρός δίσκος καλύτερης τεχνολογίας): Samsung 840 Series 120GB 2.5-inch SSD | Skroutz.gr Αυτά θα σου βγούνε γύρω στα ~1200€, δεδομένου του ότι το multirama έχει τσιμπημένες τιμές, οπότε με τα υπόλοιπα παίρνεις μία οθόνη με 200€ + 100€ τα windows. οθόνη πχ: Samsung LS24B350HS/EN - 24" | Multirama.gr Τώρα αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να πας είτε στο multirama είτε στον Κωτσόβολο, να τους δώσεις αυτή τη λίστα και να τους πεις αν μπορούν να σου φτιάξουν αυτό το pc και πόσο θα κοστίσει και πες μας τι σου είπαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούλιος 15, 2013 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Μέχρι τώρα έχει γίνει 1 προειδοποίηση από moderator και έχουν πέσει 2 κάρτες. Το επόμενο στάδιο το ξέρετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 15, 2013 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Εγω δεν καταλαβα πως απο ερωτησεις για pc καταληξαμε οτι ειναι ψευτικη η ηλικια του παιδιου και οτι μας παρακολουθει η nsa και η cia... Ειναι λαθος ο τροπος που εκφραστηκε αλλα τι μας νοιαζει αν βαζει καποιος ψευτικη ηλικια? Δηλαδη εμενα το icy20 που νομιζουν ολοι οτι ειμαι 20 ειμαι και εγω ψευτης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούλιος 15, 2013 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Παιδιά ας ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.Προτείνω να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του φίλου [MENTION=24367]DwS[/MENTION] , να του εξηγήσουμε το κάθε κομμάτι σιγά-σιγά να το καταλάβει με παραδείγματα, βίντεο κλπ, να του πούμε κάποια λόγια βασικά περι αντοχής εξαρτημάτων υπολογιστή στο χρόνο κλπ. :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Ιούλιος 15, 2013 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 υπαρχει και το you.gr στο νησί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Zeus Ιούλιος 15, 2013 Author #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 παιδιά ζητώ συγνώμη ίσως να είμαι κι εγώ λίγο νευρικός... όσο για την ζάκυνθο φίλε DwS δεν είχα άλλη επιλογή με κάποιο τρόπο πρέπει να πω που βρίσκομαι οπότε είτε με συντεταγμένες είτε με περιοχή το ίδιο κάνει...ούτως ή άλλος την ip μου την βλέπουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 16, 2013 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 Παιδιά ας ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.Προτείνω να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του φίλου [MENTION=24367]DwS[/MENTION] , να του εξηγήσουμε το κάθε κομμάτι σιγά-σιγά να το καταλάβει με παραδείγματα, βίντεο κλπ, να του πούμε κάποια λόγια βασικά περι αντοχής εξαρτημάτων υπολογιστή στο χρόνο κλπ. :giveup: μπαινει σε ενα φορουμ , μας αποκαλει βλακες και θα τον βοηθησεις ; ουστ ας παει να παρει πισι απο τον γιαννοπουλο αγγελοπουλο και μια λεκανη δωρο. [MENTION=43]icy20[/MENTION] αν ησουν γυναικα , θα ησουν παντα 20 τωρα που εισαι αντρας , εισαι και ψευτης.Τι δε καταλαβαινεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Zeus Ιούλιος 16, 2013 Author #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 μπαινει σε ενα φορουμ , μας αποκαλει βλακες και θα τον βοηθησεις ; ουστ ας παει να παρει πισι απο τον γιαννοπουλο αγγελοπουλο και μια λεκανη δωρο. [MENTION=43]icy20[/MENTION] αν ησουν γυναικα , θα ησουν παντα 20 τωρα που εισαι αντρας , εισαι και ψευτης.Τι δε καταλαβαινεις ; ζήτησα συγνώμη τώρα αν δεν θες να βοηθήσεις δίνε του... εγώ πάντως είπα συγνώμη κι το παραδέχομαι ότι αρπάχτηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 16, 2013 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 "Δινε του" ?????? Ρε παλουκαρι μαζεψου.Τι αξια εχει η συγνωμη οταν επαναλαμβενεται το λαθος? Ντροπη σε οποιον τν βοηθησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Zeus Ιούλιος 16, 2013 Author #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 "Δινε του" ?????? Ρε παλουκαρι μαζεψου.Τι αξια εχει η συγνωμη οταν επαναλαμβενεται το λαθος? Ντροπη σε οποιον τν βοηθησει ζητάω συγνώμη αν δεν την δέχεσαι απλά μην μου απαντάς...ίσος κι το "δίνε του" να ήταν κάπως κι αυτό οπότε κι πάλι συγνώμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 16, 2013 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 Ισως τοτε να μη σε βοηθησει κανενας και μετα θα σου ζητησουμε κ εμεις συγνωμη.στο καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 16, 2013 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 10 μέρες "διακοπές" για τον TS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.