Jump to content

Gaming PC

Crazy Zeus

Recommended Posts

καλησπέρα παίδες είμαι καινούριος στον χώρο κι έχω ένα πρόβλημα...

θέλω να μου απαντήσετε τι ρόλο παίζει η κάρτα γραφικόν.

θα αγοράσω νέο PC

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/123574-quest-gamestation-xreme-i7-4770

κι με προβληματίζει η κάρτα γραφικόν καθώς την βλέπω πολύ μικρή σαν νούμερο...

επίσης θέλω PC για να παίζω με ultimate γραφικά στα games....

αλλά δεν θέλω για βλακίες παιχνίδια όπως π.χ minecraft.

όταν λέμε καλά γραφικά μιλάμε για καλά όπως π.χ batlefied 4 , skyrim κ.τ.λ...

αν πιστεύετε ότι με αυτό το pc θα παίζω καλά θέλω να μου απαντήσετε

μπορώ να διαθέσω μέχρι 1500 € μαζί με οθόνη

(δεν θέλω να τα πάρω απο το ίντερνετ!

ούτε να είναι κομμάτια δλδ να το φτιάξω μόνος μου!)

:help1::help1::help1:

Αν και το έγγραψες, κομμάτι κομμάτι αγοράζεις κάτι καλύτερο από αυτό και μη σου πω ότι σου περισσευουν και φράγκα στην άκρη για καμια πίτα και μια κοκα κόλα ;)

gtx 660 εντάξει medium το BF4 υπολογίζω (medium με φίλτρα), χωρίς ίσως προς high καπου κει, μη περιμένεις πολλά.

Επίσης αυτή η μανία την καταδίκη τους μέσα να χώνουν τους κλειδωμένους επεξεργαστές επειδή τους μένουν δε μπορώ να την καταλάβω. Φίλε μου ο cpu σου δεν είναι unlocked ελπίζω να το ξέρεις , εκτός και δε κάνεις oc.

Αν και το έγγραψες, κομμάτι κομμάτι αγοράζεις κάτι καλύτερο από αυτό και μη σου πω ότι σου περισσευουν και φράγκα στην άκρη για καμια πίτα και μια κοκα κόλα ;)

gtx 660 ντάξει medium το BF4 υπολογίζω medium με φίλτρα, χωρίς ίσως προς high καπου κει

Επίσης αυτή η μανία την καταδίκη τους μέσα να χώνουν τους κλειδωμένους επεξεργαστές επειδή τους μένουν δε μπορώ να την καταλάβω. Φίλε μου ο cpu σου δεν είναι unlocked ελπίζω να το ξέρεις , εκτός και δε κάνεις oc.

έχεις κάτι καλύτερο να μου προτείνεις ?

προτιμώ έτυμο...

αν κι κομμάτι κομμάτι δεν θα με χάλαγε

αν μπορείς κι απο τα δύο :p

απλά να μην είναι από το νετ κι να είναι από μαγαζί

Προτίμησε το κομμάτι-κομμάτι.

Ξέρεις τι βάζεις μέσα και στο 99% των περιπτώσεων σου βγαίνει πιο δυνατό και ανθεκτικό στο χρόνο απο ενα έτοιμο στα ίδια λεφτά.

Απλά επειδή εδώ δεν είναι το κατάλληλο section, πάτα την σημαία κάτω αριστερά και ζήτα να στο μετακινήσουν στο http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/

1300€ το κουτί μόνο χωρίς οθόνη και κάρτα η 660 των 200€ --> τραγικόν.

Άσε που το λινκ που έδωσες δε λέει καν τα parts του pc.

Τέτοια φάση δηλαδή

035-C-45952.jpg

Γιατί δεν παίρνεις κάτι από άλλο ελληνικό κατάστημα?

Ο Κωτσόβολος δεν κάνει για pc, και το multirama είναι φαρμακείο...

Για δες αυτό, δε θυμάμαι αν στο vision studio μπορείς να ζητήσεις να στο συνθέσουν αυτοι, αν και μόνος σου δε νομίζω να δυσκολευτείς βλέποντας κάποιο βιντεάκι στο youtube.

Βγήκε ~1598~ φύγαμε λίγο από το όριο, αφου δυστυχώς είναι από ένα κατάστημα όλα, πιστεύω είναι μια πάρα πολύ καλή λύση, αφού θα δώσεις που θα δώσεις το χρήμα τουλάχιστον να πάει σε κάτι καλό.

highlights

i5 4670K ( για παιχνίδια που θες- ξεκλείδωτος για oc )

2x760 OC gigabyte για να είσαι άρχοντας για τα επόμενα χρόνια :)

Απλό σκληρό δίσκο δε σου έβαλα, ανεβάζει και το κόστος η οθόνη ( βάλαμε SSD ) , κάπου θα έχεις κάποιον απλό σκληρό απο κάποιο παλιό pc , μπορούμε να αλλάξουμε την οθόνη ή 1-2 παρτς όπως το κουτί να σου βγεί κοντα 1500

Πες μας .

η πρόταση μου

wkib.jpg

Να μπορουσανε να πουλανε τα καταστηματα 2500k στα 130 αντε 150 ευρω να εβλεπα μετα ποσοι θα φτιαχνανε συστημα με fail-well ....

Τεσπα, αυτο με το sli και την "αντοχη στο χρονο" (lulz) το εχει βιωσει κανεις ή ολοι οτι διαβαζετε γραφετε ? πχ καποιος με 2 650 σε SLI εχει προσπαθησει να παιξει crysis 3 στα Χ settings και μετα να δοκιμασει ξανα το ιδιο παιχνιδι με τα ιδια settings και σχεδον τα ιδια fps σε μονη καρτα παρομοιων επιδοσεων ? ( gtx 680 σε αυτη την περιπτωση )

ΑΝ το sli υστερει της μονης σε καρτα σε smoothness οταν το fraps λεει 60, τοτε στα ακομα χαμηλοτερα framerate γινεται ΠΑΡΤΥ !

ΥΓ : βαλτε το στο σωστο section βρε :p

Να μπορουσανε να πουλανε τα καταστηματα 2500k στα 130 αντε 150 ευρω να εβλεπα μετα ποσοι θα φτιαχνανε συστημα με fail-well ....

Τεσπα, αυτο με το sli και την "αντοχη στο χρονο" (lulz) το εχει βιωσει κανεις ή ολοι οτι διαβαζετε γραφετε ? πχ καποιος με 2 650 σε SLI εχει προσπαθησει να παιξει crysis 3 στα Χ settings και μετα να δοκιμασει ξανα το ιδιο παιχνιδι με τα ιδια settings και σχεδον τα ιδια fps σε μονη καρτα παρομοιων επιδοσεων ? ( gtx 680 σε αυτη την περιπτωση )

ΑΝ το sli υστερει της μονης σε καρτα σε smoothness οταν το fraps λεει 60, τοτε στα ακομα χαμηλοτερα framerate γινεται ΠΑΡΤΥ !

ΥΓ : βαλτε το στο σωστο section βρε :p

Θα του έβαζα 3570Κ αλλά έλεγα μην αρχίσετε κάποιοι το κράξιμο ! γνωρίζω περι failwell αλλά αφού ο φίλος μας θέλει κάτι νεο. Ωραία ας του κάνουμε την αλλαγή να δούμε αν θα χωρέσει μια 780

EDIT:

με i5 3570Κ επεξεργαστή και GTX 780 :)

να ρωτήσω κάτι?

τι είναι αυτό το oc που μου λες συνέχεια ?

αν μπορείς να μου πεις απο πιο κατάστημα είναι αυτο...

κι να μου κάνεις κι μία πρόταση για έτυμο πί σι.

ευχαριστώ πάντως

OC = Overclocking, υπερχρονισμός επεξεργαστή

---------------------------------------------------

qs.jpg

Ηλικία32ετσι λεει παντως

ξέρεις ότι σε καταγράφουν έτσι?

η ερώτηση θα διαγραφτεί όταν πάρω την απάντηση μου...μαζί κι η πραγματική μου ηλικία ( αν κι φοβάμαι ότι είδη έχει καταγραφτεί...)

εσείς οι βλάκες που έχετε κι πραγματική ηλικία να φανταστώ έχετε κι φβ? μπράβο...αυτή την στιγμή σας παρακολουθούν τα αμερικανάκια:jump1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.