Telumetar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2013 Σύντροφοι τα φώτα σας. Έχω ενα sharkoon skiller keyboard στη διαθεση μου και εχω το εξής πρόβλημα. Σε windows 8η συσκευη μου υπολειτουργεί . Εξηγούμε. Τοποθετώντας το πληκτρολόγιο στη θύρα αναγνωρίζεται ως HID Keyboard Device. Ας πουμε λογικό. Ολες οι λειτουργίες εκτός τα ΜΑΚΡΟ δουλευουν κανονικά. Τώρα εγκαθιστόντας τους οδηγούς του πληκτρολογιου απλα εγκαθιστάτε ενα software το οποιο ουσιαστικα μου δινει τη δυνατοτητα να προσαρμόσω τα μακρο αλλα χωρις να υπάρχει κανενα ουσιαστικό αντίκτυπο. Η συσκευη στα devices emfanisetai ws hid keyboard device. Καμια ιδεα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Α παρεμπιπτόντως ακουλούθησα αυτο αλλα δεν βοήθησε USB keyboard problem - Page 4 - Windows 7 Help Forumsιδού http://imageshack.us/photo/my-images/833/lcsw.png/ .Για καποιο μαλακιζμένο λογο το ποντικι μου εμφανίζεται ως υβριδιο ποντικι/πληκτρολογιο ( ισως επειδη ειναι κι αυτο με μακρο πληκτρα). Το σημαντικότερο πρόβλημα όλων; Oταν παω να καταργήσω το πληκτρολόγιο ο Η/Υ κολλάει κ μου βγαζει μνμ λάθους IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Ιούλιος 15, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Λογικα πρεπει να ναι θεμα drivers ,μονο που κανεις plug in/out τρωεει restart. Θα προσπαθησω να το δοκιμασω σε αλλο υπολογιστη αύριο. α παρεμπιπτόντως τα εγκατέστησα και σε compatibility mode και παλι τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.