NikosGr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2013 Απορω γιατι η IBM εξαγοραστηκε απο κινεζους και μετονομαστηκε σε Lenovo. Δεν πηγαινε καλα η ΙΒΜ?Επισης καποιος που ξειει καλα και τις 2 μαρκες ασ κανει μια συηγκριση μεταξυ Dell & Lenovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 15, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Απορω γιατι η IBM εξαγοραστηκε απο κινεζους και μετονομαστηκε σε Lenovo. Δεν πηγαινε καλα η ΙΒΜ?Επισης καποιος που ξειει καλα και τις 2 μαρκες ασ κανει μια συηγκριση μεταξυ Dell & Lenovo.Η IBM δεν εξαγοράστηκε από τους κινέζους. Το τμήμα των PC πήρε η Lenovo.Να συγκρίνουμε τι ακριβώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosGr Ιούλιος 15, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Τις μαρκες Dell με Lenovo απο αποψη ποιοτητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 15, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Τις μαρκες Dell με Lenovo απο αποψη ποιοτητας.Σε ποιο κομμάτι; Φτιάχνουν πάρα πολλά πράγματα. Σε άλλα είναι καλύτερη η Dell σε άλλα η Lenovo. Τι θες να μάθεις ακριβώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosGr Ιούλιος 15, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστια.Καιτ που εχω προσεξει στα Lenovo και μαρεσει πολυ ειναι το αθορυβο της λειτουργιας τους, πραγμα που δεν εχουν τα Dell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Ιούλιος 15, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Αυτό που ρωτάει ο φίλος από πάνω είναι το προϊόν που θέλεις και ενδιαφέρεσαι να πάρεις. Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι ενδιαφέρεσαι για λαπτοπ. Γιατί και οι 2 είναι μεγάλες εταιρείες και έχουν μεγάλη γκάμα προϊόντων. Στάλθηκε από το V972 Core4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 15, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 στα mainstream μοντελα εγω απο φιλους (2 ντελ 2 λενοβο) βλεπω οτι dell=lenovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.