Jump to content

Antivirus

jamesbond

Recommended Posts

Ο χρήστης :)

Αν προσέχεις ποιες σελίδες επισκέπτεσαι και γενικότερα την κίνηση σου στο διαδίκτυο :p θα είσαι μια χαρά ασφαλής και με safe pc.

:woot:

Επίσης..

Δωρεάν καλύτερο πιστεύω το Avira ( μπορείς να το συνδυάσεις και με το comodo firewall για καλύτερα αποτελέσματα = προσοχή = με τις ρυθμίσεις του comodo είναι λίγο υπερβολικό κάποιες φορές )

Αρκετά καλό για επί πληρωμή πρόγραμμα, υπάρχει κόλπο να πάρεις για ένα χρόνο δωρεάν. Αλλά και πάλι βάλε ένα free και είσαι κομπλέ. Δεν πρόκειται να δεις κάτι παραπάνω αν το πληρώσεις.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Το Avira ήταν καλό αλλά έχει χαλάσει αρκετά.

Εγώ θα έλεγα ή Avast ή Comodo (το οποίο είναι το μοναδικό free που έχει και firewall νομίζω).

Βάλε και spybot και malwarebytes και είσαι κομπλέ.

Ένα απλό avast μια χαρά είναι, δεν χρειάζεται να γεμίζει την μνήμη με πράγματα που δεν χρειάζονται. Εγώ έχω και χρόνια με ένα απλό avast είμαι, το firewall μια χαρά μου κάνει το μαμά.

Panda Cloud το τελευταίο που δοκίμασα, ελαφρύ σαν φτερό.

Edit: για να μην υπάρχουν απορίες, το Panda με απογοήτευσε τελικώς και γρήγορα.. επιστροφή σε Avast για Free και NOD32 για paid..

Το panta cloud όντος είναι πολύ ελαφρύ και καλό, απλά δουλεύει μόνο με Internet, είναι κάτι σαν να έχει online το virus database.

Το kaspersky είναι paid και είναι έτσι όπως το λες, και τα free το ίδιο είναι όμως. Εγώ προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να δίνει κάποιος λεφτά ενώ υπάρχουν τα free και κάνουν την ίδια δουλειά

Kaspersky Antivirus το απλό (ούτε Internet Security ούτε τίποτα) έχω εγκαταστήσει πάνω από 1000 άδειες να έτυχε 1 ή το πολύ 2 να με πάρουνε τηλ. για ιό. Από τιμή με 15 ευρώ το έτος νομίζω είναι το ίδιο με δωρεάν.

Σημείωση: Το επιχείρημα ότι είναι βαρύ δεν στέκει θέλει απλά να γνωρίζεις να το παραμετροποιείς σωστά. Σε οτιδήποτε με διπύρηνο CPU, 2γίγα μνήμης και ένα αξιοπρεπές installation (δηλαδή καθαρό όχι με της παναγιάς τα ματιά) δεν θα έχεις καμία επιβάρυνση.

Σε οτιδήποτε πιο Low από τα παραπάνω βάζω Microsoft Security Essentials.

• 7 months later...

"σκαβω" λιγο το thread γιατι ψαχνω ενα ελαφρυ οπως λεει antivirus

Δεν με πειραζει αν δεν ειναι free, θα μπει στα pc των γονιων. Και ελαφρυ γιατι εχουμε μεινει σε conroe και 2 gb ram

Ενα χαρακτηριστικο που θα ηθελα ειναι να μπορεις να το κλεινεις! (πχ με δεξι κλικ και τελος)

Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει με ποιο antivirus θα μπορουσε να γινει αυτο?

Patna cloud , για τώρα το πιο ελαφρύ που έχω πετύχει και από τα καλύτερα . Το βάζεις και απλά κάνει την δουλειά σου , δεν κάνει ποτέ antivirus update γιατί το data του είναι απλά cloud .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Patna cloud , για τώρα το πιο ελαφρύ που έχω πετύχει και από τα καλύτερα . Το βάζεις και απλά κάνει την δουλειά σου , δεν κάνει ποτέ antivirus update γιατί το data του είναι απλά cloud .

δηλαδη? σε καθε σκαν συγκρινει 1-1 αρχειο μου με το database που βρισκεται στον server? Θα θελει μερικες μερες να τελειωσει!

Όχι και από τα καλύτερα LOL. Είναι από τα πιο αναποτελεσματικά βασικά.

Αν θέλεις να πληρώσεις και θέλεις ελαφρύ antivirus, μονόδρομος το ESET NOD32. Αν θέλεις κάτι σε free, θα σου πρότεινα το Avast.

πλέον τα antivirus τα θεωρώ πως λίγο πολύ όλα κάνουν την δουλειά τους, για πληρωμένα δεν γνωρίζω αλλα απο free έχω τώρα το panta cloud αλλα και πριν απο αυτό είχα το avast, δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα σε κανένα απο τα 2, πιστεύω να δώσεις λεφτά για antivirus είναι πεταμένα λεφτά ενώ υπάρχουν τα δωρεάν και δίνουν πλήρες υποστήριξη.

Τωρα αν θέλει κάποιος να δώσει στο kaspersky που είναι πιο βαρύ απο τα windows xp (που λέει ο λόγος) επειδή το μιλάει όλος ο κόσμος ως το καλύτερο χωρίς να ξέρουν την δουλειά που κάνει τότε μετα χαράς ας τα δίνουν τα λεφτά.

Φίλε μου αυτό το "λίγο πολύ" δεν παίζει.

Η δουλειά του antivirus είναι να προστατεύει τα αρχεία του χρήστη. Το ποσό καλά το κάνει έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες, αλλά υπάρχουν av που χτυπάνε το 99% και υπάρχουν και άλλα που πιάνουν το 65%.

Ποιο δωρεάν δίνει πλήρη υποστήριξη; σου έτυχε κάτι και μίλησες με κάποιο support και το λες;

Τέσπα, δεν λέω να πληρώσει κάποιος με το στανιό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι πεταμένα λεφτά αν κάποιος θέλει κάτι παραπάνω.

Στάλθηκε από το GT-I9070 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πλέον τα antivirus τα θεωρώ πως λίγο πολύ όλα κάνουν την δουλειά τους, για πληρωμένα δεν γνωρίζω αλλα απο free έχω τώρα το panta cloud αλλα και πριν απο αυτό είχα το avast, δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα σε κανένα απο τα 2, πιστεύω να δώσεις λεφτά για antivirus είναι πεταμένα λεφτά ενώ υπάρχουν τα δωρεάν και δίνουν πλήρες υποστήριξη.

Τωρα αν θέλει κάποιος να δώσει στο kaspersky που είναι πιο βαρύ απο τα windows xp (που λέει ο λόγος) επειδή το μιλάει όλος ο κόσμος ως το καλύτερο χωρίς να ξέρουν την δουλειά που κάνει τότε μετα χαράς ας τα δίνουν τα λεφτά.

Καλό είναι όταν λέμε κάτι να έχουμε εμπειρία από ένα εύρος χρηστών και από ένα εύρος περιπτώσεων. Από αυτά που λες διακρίνω ότι δεν έχεις ανάλογη εμπειρία οπότε καλό είναι να μην λες κάτι χωρίς να το έχει διαπιστώσει ιδίοις όμμασι...

Το λίγο-πολύ ισχύει ενδεχομένως για σένα που μπορεί να είσαι έμπειρος χρήστης και να ξεχωρίζεις τις απειλές, το υπόλοιπο 99% των χρηστών έχεις δει τι κάνουνε και πως δουλεύουνε στην πράξη??

Το Kaspersky που μιλάει ο κόσμος ως καλύτερο σε πόσα διαφορετικά setup το έχεις δοκιμάσει και πως έχει μετρήσει ότι είναι "πιο βαρύ και από τα xp που λέει ο λόγος" ?? Επειδή στο είπανε κάποιοι??

Γνωρίζεις ότι το Kaspersky με κατάλληλη παραμετροποίηση σε οτιδήποτε με διπύρηνο CPU και 2γίγα μνήμης είναι πιο ελαφρύ και από το mse (με μετρήσεις)??

Πως γνωρίζεις ότι "όλος κόσμος" δεν γνωρίζει την δουλειά που κάνει το Kaspersky (και οποιοδήποτε επώνυμο Antivirus)??

Θα μας πεις ποια είναι αυτή η δουλειά που κάνει?? Γιατί εγώ δεν το γνωρίζω έτσι όπως το θέτεις.

Αυτή η πλήρης υποστήριξη για τα free τι σημαίνει ότι εάν πχ. έχεις πρόβλημα με το AVG θα πάρεις τηλέφωνο την AVG θα σου απαντήσει αμέσως και θα σε βοηθήσει?? Η μήπως θα πάρεις τηλέφωνο την Panda?? Toυλάχιστον ανέκδοτο.... Γνωρίζεις ότι η Kaspersky διαθέτει ολόκληρο τμήμα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης με έδρα την Ελλάδα, αυτοί τι κάνουνε κοροιδεύουνε τον κόσμο???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.