sakinor Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2013 καλισπερα στην παρεα,για το δευτερο pc, πρεπει να παρω ανεμηστιρες. ηδη εχει 2χ80μμ και τωρα χρειαζομαι 3χ120. παντα σε χρωμα πρασινο.λεω να παρω coolermaster sickleflow,ναι ξερω οτι ειναι θωρυβωδεις,αλλα εχουν καλες επιδοσεις και λογικη τιμηγια fan controller Aerocool > Products > Peripheral > F6XT τι λετε? αναγκαστικα απο pc1 και πανω απο 6 ευρω για ανεμηστιρια δεν δινω Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 13, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2013 Πάρτα. Στα 6 ευρώ δεν έχεις επιλογές για κουβέντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Ιούλιος 13, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2013 Αν ο controller είναι για τους sickleflow έχω την εντύπωση ότι θα έχεις θέμα γιατί δεν τα πάνε καλά με το χαμήλωμα της τάσης και αρχίζουν και χτυπάνε όταν την χαμηλώσεις. Ψάξε το λίγο πριν κάνεις την αγορά σου μην έχεις πρόβλημα μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούλιος 13, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2013 ισχυει κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Ιούλιος 13, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2013 Ισχύει δες ένα βίντεο δικό μου με το συγκεκριμένο πρόβλημα Sent from my GneX4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούλιος 13, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2013 δλδ να μην βαλω fan controller? Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 13, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2013 Εγω δεν ειχα θεμα παντως τον ειχα παντα στο Low στον κοντρολερ και δεν ακουγοταν τιποτα τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιούλιος 13, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2013 O Θόρυβος που ακούγεται μου θυμίζει διακοπτόμενη λειτουργία switching converter.Όπου η ρύθμιση έχει χαμηλώσει τόσο που ο converter μην μπορώντας να μειώσει άλλο το πλάτος των παλμών, αρχίζει να αφαιρεί παλμούς από την έξοδό του (μειώνει συχνότητα).Οπότε η συχνότητα μπαίνει στο ακουστικό φάσμα και ακούμε τα αποτελέσματα της μαγνήτισης των πηνίων του κινητήρα!Συνεπώς σαν ζήτημα συνυφασμένο με την κατασκευή του κάθε fan controller , μπορεί και οι δυο απόψεις να είναι σωστές!Άρα μόνο μια δοκιμή , θα καθορίσει το τι γίνεται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 13, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2013 Ειναι θεμα κοντρολερ λοιπον και οχι fan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Ιούλιος 14, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2013 Ακριβώς. Είναι θέμα controller. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα , καλό διάβασμα - Fan Noise Solutions Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioanna Ιούλιος 17, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2013 Παιδια γεια σας Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, λεω να ρωτησω εδω: Προσανατολιζομαι στην αγορα ενος fan controller και ειμαι αναμμεσα σε δυο: - AEROCOOL TOUCH 1000 - NZXT SENTRY 2 Εσεις ποιον μου συστηνετε? Μου αρεσει ο sentry 2 αλλα δεν μπορεις λεει σεταρεις καθε ανεμιστηρα χωριστα. Ή θα ειναι ολοι στο Auto ή θα ειναι ολοι στο manual (mode) Απο την αλλη, ο Aerocool φαινεται πολυ καλος αλλα διαφοροι χρηστες παραπονιουνται οτι ξεφτιζουν τα χρωματα/γραμματα στην οθονη μετα απο κανα χρονο, και δεν φαινεται σχεδον τιποτα... Εσεις τι λετε? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.