Jump to content

επιλογη ανεμιστηρα και fan controller

sakinor

Recommended Posts

καλισπερα στην παρεα,

για το δευτερο pc, πρεπει να παρω ανεμηστιρες. ηδη εχει 2χ80μμ και τωρα χρειαζομαι 3χ120. παντα σε χρωμα πρασινο.

λεω να παρω coolermaster sickleflow,ναι ξερω οτι ειναι θωρυβωδεις,αλλα εχουν καλες επιδοσεις και λογικη τιμη

για fan controller Aerocool > Products > Peripheral > F6XT

τι λετε? αναγκαστικα απο pc1 και πανω απο 6 ευρω για ανεμηστιρια δεν δινω

Αν ο controller είναι για τους sickleflow έχω την εντύπωση ότι θα έχεις θέμα γιατί δεν τα πάνε καλά με το χαμήλωμα της τάσης και αρχίζουν και χτυπάνε όταν την χαμηλώσεις. Ψάξε το λίγο πριν κάνεις την αγορά σου μην έχεις πρόβλημα μετά.

O Θόρυβος που ακούγεται μου θυμίζει διακοπτόμενη λειτουργία switching converter.

Όπου η ρύθμιση έχει χαμηλώσει τόσο που ο converter μην μπορώντας να μειώσει άλλο το πλάτος των παλμών, αρχίζει να αφαιρεί παλμούς από την έξοδό του (μειώνει συχνότητα).

Οπότε η συχνότητα μπαίνει στο ακουστικό φάσμα και ακούμε τα αποτελέσματα της μαγνήτισης των πηνίων του κινητήρα!

Συνεπώς σαν ζήτημα συνυφασμένο με την κατασκευή του κάθε fan controller , μπορεί και οι δυο απόψεις να είναι σωστές!

Άρα μόνο μια δοκιμή , θα καθορίσει το τι γίνεται!!

Παιδια γεια σας :)

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, λεω να ρωτησω εδω:

Προσανατολιζομαι στην αγορα ενος fan controller και ειμαι αναμμεσα σε δυο:

- AEROCOOL TOUCH 1000

- NZXT SENTRY 2

Εσεις ποιον μου συστηνετε?

Μου αρεσει ο sentry 2 αλλα δεν μπορεις λεει σεταρεις καθε ανεμιστηρα χωριστα. Ή θα ειναι ολοι στο Auto ή θα ειναι ολοι στο manual (mode)

Απο την αλλη, ο Aerocool φαινεται πολυ καλος αλλα διαφοροι χρηστες παραπονιουνται οτι ξεφτιζουν τα χρωματα/γραμματα στην οθονη μετα απο κανα χρονο, και δεν φαινεται σχεδον τιποτα...

Εσεις τι λετε?

Ευχαριστω :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.