Jump to content

Custom Υδρόψυξη μέχρι 200 ευρό

Abaddon

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι να φτιάξω μία υδρόψυξη μέχρι 200 ευρό. Ο επεξεργαστής μου είναι ο 3570κ και το τροφοδοτικό corsair gs700 και το κουτί μου το zalman z11 ( χωράει ραντ στην οροφή).Θα ήθελα την βούθεια σας επειδή δέν ξέρω εάν τα parts που θα επιλέξω θα ταιριάζουν μεταξύ τους ειδικά τα ράνκορς! Ευχαριστώ

με το συγκεκριμενο κουτι δεν αξιζει να βαλεις custom ,παιρνει ενα διπλο λεπτο ψυγειο μόνο πανω , παρε μια h100i καλυτερα , που θα βγει και πιο φτηνα , αν αλλαξεις κουτι το συζηταμε

Αν έχει μεράκι το παλικάρι στο μονταρισμα μπιμπελό θα το κάνει το κουτάκι, απλά δεν μας έχει αναφέρει αν θέλει να το θυσιάσει.

Άποψη μου να βάλεις custom με 2πλο rad δεν αξίζει.

Όπως είπε και ο φίλος με ένα έτοιμο μια χαρά θα είσαι.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Καλησπέρα παιδιά όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι να φτιάξω μία υδρόψυξη μέχρι 200 ευρό. Ο επεξεργαστής μου είναι ο 3570κ και το τροφοδοτικό corsair gs700 και το κουτί μου το zalman z11 ( χωράει ραντ στην οροφή).Θα ήθελα την βούθεια σας επειδή δέν ξέρω εάν τα parts που θα επιλέξω θα ταιριάζουν μεταξύ τους ειδικά τα ράνκορς! Ευχαριστώ

Πέρα από αυτά που λένε τα παιδιά, υπάρχει και η έξυπνη κίνηση: Πουλάς τον i5, παίρνεις καινούριο i7 και σου μένουν

και χρηματα για αξιοπρεπέστατη αερόψυκτρα. Θα είσαι καλύτερα σε κάθε περίπτωση, ακόμα και να μην τον χρειάζεσαι

μου φαίνεται πιο λογικό αυτό απ όλες τις απόψεις.

Αν μπορεις να δωσεις κατι παραπανω υπαρχει το εξης κιτ

http://shop.xs-pc.com/xsp/XSPC-RayStorm-D5-EX240-WaterCooling-Kit_31714.html

Και θα σου ειναι και αναβαθμησιμο μελλοντικα.

Αλλιως πιο οικονομικα εδω

http://shop.xs-pc.com/xsp/XSPC-RayStorm-750-EX240-V4-Pump-WaterCooling-Kit_39367.html

Που επισης θα ειναι αναβαθμησιμο αλλα εχοντας χειροτερη αντλια!

Τωρα να αλλαξεις τον ι5 σε ι7 ειναι υπερβολη. Και το θεωρω ακυρη αναβαθμιση αν δεν χρειαζεσαι πραγματικα τα εξτρα threads.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.