Jump to content

Πρόβλημα με Galaxy S3

djtaz13

Recommended Posts

Kαλησπέρα.

Έχω σοβαρό πρόβλημα με το galaxy s3. Τις τελευταίες μέρες μου κολλάει πάρα πολύ και μου έχει κάνει επανεκκίνηση μονο του 2 φορές. Δεν το έχω κάνει root και δεν έχω εγκαταστήσει κάτι τον τελευταίο καιρό. Έχω antivirus αλλα δεν βρίσκει κάτι ύποπτο. Επίσης του έκανα κάποιους καθαρισμούς με κάποια προγράμματα που βρήκα αλλα δεν είδα βελτίωση. Γενικά ξέρω ότι τα android κολλάνε αλλα επειδή τον έχω σχεδόν 1 χρόνο και δεν είχα θέμα τώρα πιστεύω ότι κάτι παίζει.Έχει κάποιος να προτίνει κάτι? Θα προτιμούσα να μην μου πείτε για επαναφορά εργοστασιακών καθώς το θεωρώ ως την τελευταία λύση.

Ευχαριστώ.

Δεν μπορώ να καταλάβω από που συμβαίνεις ότι κολλάνε τα Android; ιδικά στο s3, antivirus δεν χρειάζεται καν να έχεις, μπορείς να μας πεις τη προγράμματα έχεις στο κινητό; έχεις περασμένο κανένα πρόγραμμα στην sdη τα έχεις όλα στην μνήμη;

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Με τι firmware είσαι?

Θα πρότεινα αναβάθμιση στο τελευταίο official stock firmware.

Αυτη τη στιγμη εχω το I9300XXEMC2 αλλα οταν παταω

ενημερωση λογισμικου δεν βρισκει κατι καινουργιο.

Λες να βαλω αυτο που μου ειπες?

Δεν μπορώ να καταλάβω από που συμβαίνεις ότι κολλάνε τα Android; ιδικά στο s3, antivirus δεν χρειάζεται καν να έχεις, μπορείς να μας πεις τη προγράμματα έχεις στο κινητό; έχεις περασμένο κανένα πρόγραμμα στην sdη τα έχεις όλα στην μνήμη;

Δεν εχω sd. Θες να σου γραψω μια λιστα με ολα τα προγραμματα?

Απο antivirus παντως εχω το AVG.

Το πρόβλημα σου πρέπει να είναι η μνήμη. Με τόσα προγράμματα στο κινητό και να μην έχεις ούτε μια στην sd, το antivirus βάλτο, δεν χρειάζεται να το έχεις, άχρηστο είναι.

Για να λυθεί το πρόβλημα σου πρέπει να πάρεις μια sd και να περάσεις τα προγράμματα εκεί.

Δεν μπορείς να περάσεις τα προγράμματα στην sd στο S3.

και εγώ θα πρότεινα να φυλάξεις τα αρχεία που θέλεις στο pc και να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων.

Δεν είναι θέμα κινητού, είναι θέμα λειτουργικού. Από το gingerbread και μετά αυτό γίνεται σε όλα τα κινητά, αρκεί το πρόγραμμα να το υποστηρίζει γιατί δεν γίνεται σε όλα τα προγράμματα.

Δυστυχως εχεις λαθος. Με stock roms απο την 4.0 και μετα σε κανενα κινητο εκτος απο το S4 δεν μπορεις να περασεις εφαρμογες στην sd...(Και στο S4 μονο τα δεδομενα για να τρεχει η εφαρμογη περνιουνται. Δηλαδη αν βαλεις gps οι χαρτες θα μεινουν στην εσωτερικη μνημη και μονο η εφαρμογη παει στην sd...)

Προς τον topic starter: κανε ενα backup τις εφαρμογες και επαφες και κανε factory defaults. Δουλεψε το χωρις τιποτα για λιγο το κινητο και θα δεις οτι κατα 80% θα εισαι ΟΚ. Μετα ξαναπερνας τις επαφες/εφαρμογες που θα εχεις κανει backup. Αν θες και δεδομενα εφαρμογων πρεπει να εισαι root.

Αν παλι μετα το hard reset εχεις θεμα με αδειο το κινητο τοτε πας σερβις...

Ψάξε τι καλύτερα φίλε μου, κάτι σου έχει ξεφύγει. Δεν έχω το xperia x8 μαζί μου να σου δείξω screenshot με τα προγράμματα στην sd.

Μιας χαρά γίνεται να περάσει τα προγράμματα, παίρνεις μια sd, χαλαρώνεις την μνήμη του κινητού και βλέπεις πως πάει και μας λες

Με custom rom και jb γίνεται να βάλεις (έχει αρκετά bugs όμως)

Η εικόνα είναι από st15i με λειτουργικό 4.0.4.

Όπως είπα, πολλά προγράμματα δεν γίνεται να μεταφερθούν, το πρόγραμμα που θα πάει στην sd πρέπει να το υποστηρίζει

post-16567-1416077546,7837_thumb.jpg

Με custom μεχρι και partition μπορεις να κανεις. Εδω μιλαμε για την περιπτωση του παιδιου, που εμφανως δεν εχει custom ουτε root δεν πρεπει να εχει, οχι γενικα τι μπορεις να κανεις πειραζοντας οσο δεν παει το κινητο... To S3 σιγουρα δεν παιρνει απο τη μανα του move to sd...

Για το s3δεν ξέρω γιατί δεν έτυχε να το έχω αλλά γενικά το ότι είναι 4+ έκδοση δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται από μαμά.

Εφόσον υπάρχει αυτό το πρόβλημα ή μοναδική λύση είναι να κάνει ένα απλό root και να περάσει τα προγράμματα στην sd.

Το ότι κολλάει και κάνει reset το κινητό μεγάλη πιθανότητα να είναι λόγο μνήμης, όπως είπε και ο φίλος (να σου γράψω όλα τα προγράμματα) φαντάζομαι πόσα θα είναι για να το λέει αυτό :p:p:p

Δεν μπορείς να περάσεις τα προγράμματα στην sd στο S3.

και εγώ θα πρότεινα να φυλάξεις τα αρχεία που θέλεις στο pc και να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων.

Μαλλον αυτο θα κανω. Οντως δεν μπορεις να περασεις τις εφερμογες σε sd.

Για το s3δεν ξέρω γιατί δεν έτυχε να το έχω αλλά γενικά το ότι είναι 4+ έκδοση δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται από μαμά.

Εφόσον υπάρχει αυτό το πρόβλημα ή μοναδική λύση είναι να κάνει ένα απλό root και να περάσει τα προγράμματα στην sd.

Το ότι κολλάει και κάνει reset το κινητό μεγάλη πιθανότητα να είναι λόγο μνήμης, όπως είπε και ο φίλος (να σου γράψω όλα τα προγράμματα) φαντάζομαι πόσα θα είναι για να το λέει αυτό :p:p:p

Δεν εχω πολλα απλα ρωτησα τι εννοουσε!!:p

Επισης να πω οτι εχω την εκδοση 4.1.2.

Μαλλον θα κανω backup οτι μπορω κ επαναφορα!

Ευχαριστω μαγκες.

Μια ερώτηση, θα σε πείραζε να κάνεις ένα απλό root για να κρατάς και το κινητό σου ελαφρύ;

Να σου πω την αληθεια δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με rootαρισμα

αλλα δεν θα ηθελα να μπω σ αυτη τη διαδικασια αυτη τη στιγμη.

Γενικα μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα θεμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.