Guest Σεπτέμβριος 1, 2013 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 δεν έχω διαβάσει την ιστορία απλώς να σου πω κάτι για το τελευταίο post επειδή την είχα πατήσει και εγώ και ψαχνόμουνστο δικό μου tp-link που το έχω και εγώ σε μια παρόμοια συνδεσμολογία απλώς όλα τα δικά ου μηχανήματα συνδεόνται στο AP, τι είχα πάθειήθελα από το pc της αδερφής μου να συνδεθώ στο κατεβαστήρι που ήταν στο δίκτυο μου στο AP να πάρω κάτι προγράμματαε δεν μπορούσα παρότι ότι έκανα ping το interface του AP στο δίκτυο του router το άλλο του interface στο δίκτυο που έκανα στο tp-link δεν μπορούσα.και φυσικά ήταν το firewallμόλις το σεταρα όλα ήταν comple:cool:(btw αυτά τα setup έγιναν στο dd-wrt γτ δεν μπορούσα να δουλέψω το stock fw:haha:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimisballjohn Σεπτέμβριος 1, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 Για ποιο firewall μιλάς; Έχει κάποιο firewall το ap; Μπορώ να το ρυθμίσω εγώ; Και πώς μπορώ να του περάσω cfw; Και τι θα μου προσφέρει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 1, 2013 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 yeah φυσικάστο stock fw δεν ξέρω που είναι δεν το έχω δουλέψει καθόλου σχεδόν το έβαλα είδα ότι είναι μούφα και το άλλαξα κατευθίανστο dd-wrt που χρεισιμοποιώ είναι στη καρτέλα securityτο cfw θα σε βοηθήσει γτ μπορείς να το παραμετροποιήσεις όπως θέλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimisballjohn Σεπτέμβριος 1, 2013 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 1) Από πού το κατεβάζω; Το βρήκα http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database2) Ποιο από τα 3 flashάρω; Webflash image for first installation, Back to stock ή Webflash image3) Θέλει σετάρισμα από την αρχή τα πάντα; Ακόμα και την πιο μικρή ρύθμιση; Ή εμείς φτιάχνουμε τα πιο βασικά πράγματα και τα πιο λεπτομερή είναι default φτιαγμένα οκ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 1, 2013 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 www.dd-wrt.com | Unleash Your Router πας router database γράφεις το μοντέλο του router σου και σου δείχνει αν υποστηρίζεται και την έκδοση και προχωράς το flash το κάνεις από το interface κατεβάζεις το file stock to ddwrt και είναι πολύ απλό για το fw update το περνάς εννοείτε με καλώδιο και static ip κάποιες λεπτομέρειες είναι ίδη ρυθμισμένα ανάλογα και το mode που θα έχεις το router οδηγούς για το τι θες να κάνεις υπάρχουν παντού στο net ε άμα θες και καμιά βοήθεια εδώ είμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimisballjohn Σεπτέμβριος 1, 2013 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 Άρα κατεβάζω το factory-to-ddwrt.bin . Το τελευταίο που γράφει tl-wa801nd-webflash.bin και το λέει στην περιγραφή webflash image τι το χρειάζομαι; Σε περίπτωση badflash; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 1, 2013 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 όχι είναι αν έχεις άλλη έκδοση cfw και θες να περάσεις αυτή το κάνεις από αυτό το fileπρόσεξε το hw ver σου να είναι το 1.χχγτ το 2.χχ δεν υποστηρίζεται ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimisballjohn Σεπτέμβριος 1, 2013 Author #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 Το τσέκαρα. Είναι η έκδοση μου 1.2 , οπότε παίζω με το 1.x Που υποστηρίζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 1, 2013 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 go for it;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimisballjohn Σεπτέμβριος 1, 2013 Author #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 Το έβαλα και το έβγαλα αμέσως... Όπου και να έψαξα, δεν μπόρεσα να βρω πουθενά πώς θα γίνει repeater και πώς θα πιάσει το wifi του router μου. Τι παίζει; Μήπως δεν έψαξα αρκετά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 1, 2013 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 ε προφανώςκαρτέλα wireless επιλέγεις το mode που θες αν θες πατάς advanced και γράφεις το SSIDαλλιώς πας καρτέλα status wireless πάτα site survey και θα σου δείξει όλα τα ασύρματα και επιλέγειςsimple as thatεγώ πχ το έχω client και έχω άλλο ένα virtual interface σαν AP mode και έτσι έχω ξεχωριστό το δικό μου δίκτυο από το άλλο και το router λειτουργεί σαν gateway για να λειτουργήσει και το NAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimisballjohn Σεπτέμβριος 1, 2013 Author #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 Μιας και το γύρισα πίσω, είμαι οκ για να κάνω απλά τη δουλειά μου. Άμα θέλω πιο σύνθετη συνδεσμολογία, θα ψαχτώ. Ευχαριστώ Goku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 1, 2013 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 anytime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.