Topdim2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2013 Ποια από τα δυο?E-SHOP.GRήE-SHOP.GRΠάνω κάτω είναι ίδια και με τις θήρες που με βολεύουν (10 Sata, 8xUSB 3.0, 8xUSB 2.0 και άλλα), απλά το ASRock έχει και κάρτα Creative, που μετράει, αλλά από αξιοπιστία δεν ξέρω, γιατί έως τώρα όλα τα περισσότερα motherboard μου ήταν ASUS.
SpirosKGR Ιούλιος 12, 2013 #2 Ιούλιος 12, 2013 ASROCK Z87 PROFESSIONAL έχει ανεβάσει πάρα πολύ υψηλά τον πήχη η ASRock δεν έχει να ζηλέψει τίποτα πλέον απο καμιά εταιρεία
Trexx Ιούλιος 12, 2013 #3 Ιούλιος 12, 2013 Το ίδιο αξιόπιστες είναι, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Μεταξύ αυτων διάλεξε την asusγια τον +1 χρόνο εγγύηση. Άλλωστε έχουν και την ίδια τιμή.Το ερώτημα μου εμένα είναι γιατί να πάρεις τοσο ακριβή μητρική;
Topdim2 Ιούλιος 12, 2013 Author #4 Ιούλιος 12, 2013 Φίλε Trexx έχω πολλούς σκληρούς, εσωτερικούς και εξωτερικούς, για αυτό ήθελα μια μητρική με πολλά SATA και USB 3.0 ιδίως.Πάντως και εγώ την Asus έβλεπα, απλά η Asrock έχεις και την ενσωματωμένη Creative, το USB 3.0 bracket-drive, αλλά και μια eSATA.Η τιμή είναι όντως ακριβή, αλλά δεν βρήκα και καμία άλλη μητρική που να πληρεί αυτά που θέλω και στο κάτω κάτω, καθέ 5 χρόνια αλλάζω μητρική+CPU, όποτε δεν είναι πρόβλημα το ποσό.Φίλε dens τα μπέρδεψες λίγο. Η ASUS έχει 3, η ASRock 2!
SpirosKGR Ιούλιος 12, 2013 #5 Ιούλιος 12, 2013 H ASRock φαίνεται πιο τούμπανο τεχνολογικά και σε εξοπλισμό + είναι πανέμορφη.
Trexx Ιούλιος 12, 2013 #6 Ιούλιος 12, 2013 H ASRock φαίνεται πιο τούμπανο τεχνολογικά και σε εξοπλισμό + είναι πανέμορφη.Το πανέμορφη είναι υποκειμενικό. Το "πιο τούμπανο τεχνολογικά" από που προκύπτει; Ποια τεχνολογία ενσωματώνει;Ακόμα, όμως, και να ήταν ανώτερη τεχνολογικά, αυτό πώς θα φαίνονταν από μια φωτογραφία;Ο εξοπλισμός είτε σου χρειάζεται είτε όχι. Αν δεν σου χρειάζεται, δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής.Η ομορφιά είναι υποκειμενική, η χρησιμοτητα του επιπλέον εξοπλισμού επίσης, τεχνολογία διαφορετική δεν υπάρχει, άρα τι μένει; Η εγγύηση. Σε αντίθεση με τα παραπάνω, αυτη αφορά οποιοδήποτε χρήστη.
SpirosKGR Ιούλιος 12, 2013 #7 Ιούλιος 12, 2013 Το πανέμορφη είναι υποκειμενικό. Το "πιο τούμπανο τεχνολογικά" από που προκύπτει; Ποια τεχνολογία ενσωματώνει;Ακόμα, όμως, και να ήταν ανώτερη τεχνολογικά, αυτό πώς θα φαίνονταν από μια φωτογραφία; Ο εξοπλισμός είτε σου χρειάζεται είτε όχι. Αν δεν σου χρειάζεται, δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, η χρησιμοτητα του επιπλέον εξοπλισμού επίσης, τεχνολογία διαφορετική δεν υπάρχει, άρα τι μένει; Η εγγύηση. Σε αντίθεση με τα παραπάνω, αυτη αφορά οποιοδήποτε χρήστη. Οι χρυσοί πυκνωτές για μένα είναι ένα θετικό ! Επίσης δε θα αγόραζα ποτέ χρυσή μητρική
Trexx Ιούλιος 12, 2013 #8 Ιούλιος 12, 2013 Το θέμα των πυκνωτών δεν είναι τεχνολογικό, τα τεχνολογικά ξεκινάν και τελειώνουν στο chipset, αυτό θέτει τα περιθώρια. Απο κει και πέρα ίδιας ποιότητας είναι οι πυκνωτές, άλλο το χρυσοί και άλλο το "επιχρυσωμένοι" = βαμμένοι. Βασικά πέραν του ότι έχεις εσύ asrock, δεν βλέπω κάποιον άλλον λόγο να την προτιμήσει από την asus. Κι εγώ asrock έχω αλλά δεν κάνω έτσι Αν το χρώμα του φαινόταν εμετικό, δεν θα την κοιτούσε εξαρχής. Ξέχασα κάτι;
SpirosKGR Ιούλιος 12, 2013 #9 Ιούλιος 12, 2013 Το θέμα των πυκνωτών δεν είναι τεχνολογικό, τα τεχνολογικά ξεκινάν και τελειώνουν στο chipset, αυτό θέτει τα περιθώρια. Απο κει και πέρα ίδιας ποιότητας είναι οι πυκνωτές, άλλο το χρυσοί και άλλο το "επιχρυσωμένοι" = βαμμένοι. Βασικά πέραν του ότι έχεις εσύ asrock, δεν βλέπω κάποιον άλλον λόγο να την προτιμήσει από την asus. Κι εγώ asrock έχω αλλά δεν κάνω έτσι Αν το χρώμα του φαινόταν εμετικό, δεν θα την κοιτούσε εξαρχής. Ξέχασα κάτι; μια χαρά τα λες ο φίλος μας θα ζυγίσει μέσα του τα υπερ/κατα που θα σκεφτεί και θα μας πει
TifoziF1 Ιούλιος 12, 2013 #10 Ιούλιος 12, 2013 Αφού αλλάζεις μητρική κάθε 4-5 χρόνια τότε για κοίτα μήπως βρείς και αυτή https://www.asus.com/Motherboards/Z87DELUXEDUAL/ Είναι ίδια με την Asus που κοιτάς μόνο που έχει και Thunderbolt
GoMaR Ιούλιος 12, 2013 #11 Ιούλιος 12, 2013 γτ τα λινκς με παραπεμπτουν να κανω Login?https://www.e-shop.gr/b2b/usr_login_enter.phtml
Topdim2 Ιούλιος 12, 2013 Author #12 Ιούλιος 12, 2013 Φίλε GoMaR καταλάθος έβαλα τα λινκς του e-shop για b2b πελάτες, που είμαι εγώ. Μια απλή αναζήτηση στο κανονικό e-shop τα βγάζει.TifozF1 την είδα και αύτη στην σελίδα της Asus, αλλά στο e-shop δεν την έχει, για αλλού δεν έψαξα να πω την αλήθεια.
LeoNaXe Ιούλιος 12, 2013 #13 Ιούλιος 12, 2013 Δεν έχω δει τις τιμές αλλά καταλαβαίνω από socket και model περί τη πρόκειται. Δεν ξέρω αν το έχεις σκεφτεί αλλά εφόσον έχεις σκληρούς μπορείς να βάλεις sata controller αυτή να αλλάξεις μητρική. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
TifoziF1 Ιούλιος 12, 2013 #14 Ιούλιος 12, 2013 Ουτε εγώ την βρίσκω Ελλάδα, αλλά υπαρχει Γερμανία με 270E + 20E μτφ στο hardwareversnd.de (+ 1 με 3 Ευρώ τα έξοδα τραπέζης)Είναι καινούργια πλατφόρμα το Z87 και μπορεί να έρθουν σύντομα και αυτές οι μητρικές Ελλάδα.
LeoNaXe Ιούλιος 12, 2013 #15 Ιούλιος 12, 2013 Όπως είδα στης προσφορές. Αν μπορείς να πάρεις αυτήν θα είσαι άρχοντας http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/13534109/art/gigabyte/g1-sniper-socket-1150-chi.html#srcid=369Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Topdim2 Ιούλιος 12, 2013 Author #16 Ιούλιος 12, 2013 Φίλε LeoNaXe, μάλλον αυτό που δίνεις δεν είναι το Sniper 5, αλλά το Μ5, γιατί αποκλείεται να κάνει μόνο τόσο. Δες εδώ Gigabyte G1.Sniper 5 Intel Z87 (Socket 1150) DDR3 ATX Motherboard [G1.SNIPER 5]
LeoNaXe Ιούλιος 12, 2013 #17 Ιούλιος 12, 2013 Τη να πω φίλε στην εικόνα δείχνει την κανονική και όχι την Μ. Και τα χαρακτηρηστικα πρέπει να δείχνουν το ίδιο Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Topdim2 Ιούλιος 13, 2013 Author #18 Ιούλιος 13, 2013 Μάλλον το κόβω να έχουν κάνει λάθος γιατί από ότι είδες και από το λινκ που σου έστειλα η διαφορά είναι τεράστια στην τιμή.
LeoNaXe Ιούλιος 13, 2013 #19 Ιούλιος 13, 2013 Λάθος δε λάθος, όποιος είναι να πάρει μητρική αυτόν τον καιρό ευκαιρία είναι Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
TifoziF1 Ιούλιος 14, 2013 #20 Ιούλιος 14, 2013 Δες και αυτή ASUS Z87-Expert (90MB0DV0-M0EAY0) | Skinflint Price Comparison EU που είναι η μικρότερη αδερφή των Pro & Deluxe. Σου έρχεται σπίτι με <220Ε περίπου.και έχει και Thunderbolt
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.