Jump to content

Ομαδική παραγγελία DFI S754 NF3 μεχρι Σάββατο 25/9/04

Pieros

Recommended Posts

Xε χε χε άρχισε ήδη να μου λείπει η ΑΒΙΤ και μάλλον θα παει παρέα με τον 3200+ Claw παου έχω για να έρθει στην θέση του ένας 3700+ ή 3800+ αλλά σε 90μ....... :D

Ω..... ρε λεφτά για πέταμα...........:D:T:

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Pc-Corner

Μια τρύπα στο νερό κάναμε παίδες ουσιαστικά την ίδια ημερομηνία με την Quest μας έρχονται..RMA έχουμε κ εκεί άρα μας μένουν κ 3 mobo ακόμα..

Δλδ

Εσυ παραλαμβανεις απο Quest ή απο εξω??

Απ ότι ξέρω απ έξω αλλά να σε διαβεβαιώσω οτι δεν είναι μέσα κ απο Quest δεν μπορώ τώρα..τεσπά λεφτά δεν έχει βάλει κανείς γιατί εγώ το έθεσα έτσι..οπότε θα δώ τι παίζει και πόσο κ αν είναι φτηνότερη στην Quest απλά μπήκα μέσα και θα σας τις δώσω όσο τις δίνει...ξεκάθαρα πιστέυω οτι μιλάω :-)

Αρχική απάντηση από Pc-Corner

Απ ότι ξέρω απ έξω αλλά να σε διαβεβαιώσω οτι δεν είναι μέσα κ απο Quest δεν μπορώ τώρα..τεσπά λεφτά δεν έχει βάλει κανείς γιατί εγώ το έθεσα έτσι..οπότε θα δώ τι παίζει και πόσο κ αν είναι φτηνότερη στην Quest απλά μπήκα μέσα και θα σας τις δώσω όσο τις δίνει...ξεκάθαρα πιστέυω οτι μιλάω :-)

Μονο κ μονο επιδη ξηγηθηκες ετσι με μπεσα εγω θα την παρω απο σενα ρε φιλε :T:

Δυσκολο πραμα να βρεις σωστο επαγγελματια την σημερον ημερα.... :TD:

Μολις βρηκαμε εναν :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.