Jump to content

Ομαδική παραγγελία DFI S754 NF3 μεχρι Σάββατο 25/9/04

Pieros

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

zyx

crmaris

Samael

Borg

.38-.45

Pieros?

greekfragma

kom

Chroma

’λλος ένας παίδες απο εδώ..10 Boards για αποστολή θα διατεθούν , τα 9 όπως βλέπετε έχουν κλείσει..Οι "Πατρίνοι" που είναι κλεισμένοι με προτεραιότητα είναι :

Dagalidis

Ujin

Unstoppable (οτι περισσέψει..κανα κοψίδι και αν :p)

και άλλοι 2 οι οποίοι δεν μπαίνουν εδώ

Jimk να μας έρθεις να μας έρθεις..

παιδια οταν μαθετε την ημερομηνια που θα μπορειτε να τις στειλετε αθηνα να το πειτε οσο πιο συντομα γινεται....προσωπικα θα προτιμουσα ενα πμ...........ειμαι σε φαση πωλησησς της τωρινης μητρικης μου και δεν θα ηθελα να μεινω χωρις υπολογιστη.

ευχαριστω εκ των προτερων

φιλικα,γιωργος

Αρχική απάντηση από Pc-Corner

...........

Unstoppable (οτι περισσέψει..κανα κοψίδι και αν :p)......

Εχω κατι νεα εργαλεια video editing εδω αλλα απο οτι βλεπω μου ειναι αχρηστα τελικα

:hehe: :hehe: :hehe:

zyx

crmaris

Samael

Borg

.38-.45

Pieros?

greekfragma

kom

Chroma

Spyrious

Nik0s

Αυτά παίδες κλείσαμε...δεν μπορούμε να διαθέσουμε άλλα δυστηχώς για αποστολή..την παρασκευή θα ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία όπου και ως τότε μπορείτε και να το μετανοιώσετε (μετά θα σας κυνηγήσω δικαστικά :p )...Helly ήθελες και εσύ?:p

Samael μακάρι κάθε 10 boards παραπάνω να έπεφτε και η τιμή 10 θα πέρναμε 100 και θα μας τα έδιναν τσάμπα :p

Jimk 20 πήραμε ( 11 διατέθηκαν εδώ + 6 στους users της Πάτρας + 3 για RMA , μπορεί να το μετανοιώσω εγώ και να μας μείνει κ 1 θα στο πουλήσω στην μαύρη αγορά κανα 140ρι :p )

παρασκευη σημερα.............πειτε ημερομηνια αποστολης γιατι χανομαστεεεεεεεεεε.............πλιζ παιδες ενημερωστε οσο πιο συντομα σημερα μπορειτε...........

συγγνωμη για την επιμονη μου αλλα πρεπει να κανονισω να φυγει και η Ασους αυτες τις μερες......

Λοιπόν 18 του μηνός και ημέρα δευτέρα το mobo θα είναι εδώ στην Πάτρα αυτά σύμφωνα με διαβεβαιώσεις κτλ κτλ που πήρα..οπότε 19 του μηνός και με acs ή κάποιο άλλο courier με point to point θα είναι σπίτι σας λογικά..κάτι ακόμα που θέλω να πώ είναι ότι απ ότι μου είπαν αυτή είναι η πιο μακρυνή προθεσμία και ίσως να έρθει και 2-3 μέρες νωρίτερα..αυτό με κάθε επιφύλαξη και χωρίς δεσμέυσεις..άρα :

1) όσοι ακόμα ενδοιαφέρονται για το mobo απο την λίστα στέλνουν mail με nick και στοιχεία (τηλ-διεύθυνση κτλ)

2) όποιος δεν επιθυμεί αποστολή με courier το τονίζει στο mail που θα στείλει

3) στο mail που θα στείλετε θα σας απαντήσουμε με στοιχεία δικά μας (τραπεζικό λογαριασμό κτλ ) οπότε να είναι το καθημερινό σας mail

4) το RMA που αναλαμβάνουμε εμείς είναι για 3 mobo (για πιο fast) μέχρι το προιόν να έρθει επίσημα

5) 2610-451-341,6936-61 00 50 ( Θάνος Αλιχός για οτιδήποτε τεχνικό θέμα έχει σχέση με τα mobo ή ημερομηνίες,καταθέσεις,συμβουλές γάμου :p κτλ )

6) Οι "πατρινοί" θα κάνετε τον κόπο να έρθετε από το μαγαζί όπου και θα παραλάβετε το mobo σας (Mr Dagalidis και εσείς αφού δεν βρήκαμε εύκαιρο "παπί" να σας το φέρει σπίτι :p)

7) Αυτά κύριοι ΘΑ έχουμε μια καλή συνεργασία..(δεν ελπίζω , ΘΑ έχουμε θέλετε δεν θέλετε :p )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.