Jump to content

Ομαδική παραγγελία DFI S754 NF3 μεχρι Σάββατο 25/9/04

Pieros

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

ευχομαι ολοψυχα ο ενθουσιασμος σας να κρατησει και 10 μερες μετα την αγορα, γιατι την ψυχρολουσια που εφαγα περυσι με την σοκετΑ ακομα να την ξεπερασω....

Θα κρατησει θα κρατησει...ειναι πολυ καλη

Αρχική απάντηση από ea6gka

ευχομαι ολοψυχα ο ενθουσιασμος σας να κρατησει και 10 μερες μετα την αγορα, γιατι την ψυχρολουσια που εφαγα περυσι με την σοκετΑ ακομα να την ξεπερασω....

Δαγκωσε τη γλωσα σου βρε!!

Μαστορα,αλλη μια για τον χρηστη Borg που ξεπουλησε κ δεν εχει πλεον pc να απαντησει στο θεμα ;)

zyx

crmaris

Samael

Pieros?

Αυτοί μέχρι στιγμής απ ότι κατάλαβα...(¨Εχω και ήδη 5 Πατρινούς +1 εγώ 6 + 3 που θα έχω για RMA την πετύχαμε την τιμή παίδες άντε να πετύχουμε και την ημερομηνία)

zyx

crmaris

Samael

Borg

.38-.45

Pieros?

greekfragma

kom

(Και επειδή μας την λέει αν καεί καμία θα την δώσουμε στον Jimk) :p

Ξαναλέω Παρασκευή θα ξέρουμε ακριβή ημερομηνία (15-18, μπορεί και 13..:) )

Αρχική απάντηση από JiMk

Εγώ περιμένω να γελάσω με τα νεύρα σας, αφού στήσετε τε μηχανάκια σας... χεχε..

αν όμως βγει καλή θα παρω και γω.

τζιμακο εσυ φιλε κατσε στην ιντελ και ασε μας εμας να πεδεβομαστε με την μουφο amd. γιατι θες να ξαναπαρεις τις μπουρουχες και τις ηληθιες πλατφορμες? καλα δεν εισαι στην υσηχια σου?

Αρχική απάντηση από JiMk

Εγώ περιμένω να γελάσω με τα νεύρα σας, αφού στήσετε τε μηχανάκια σας... χεχε..

αν όμως βγει καλή θα παρω και γω.

Αρχική απάντηση από zyx

τζιμακο εσυ φιλε κατσε στην ιντελ και ασε μας εμας να πεδεβομαστε με την μουφο amd. γιατι θες να ξαναπαρεις τις μπουρουχες και τις ηληθιες πλατφορμες? καλα δεν εισαι στην υσηχια σου?

Ασε θοδωρα ειδαμε και με τον Ιντελ τι εκανε , αφου μας επρηξε ολους πηρε ετοιμο ψαγμενο συστημα και το παιζει κλοκερας......

zyx

crmaris

Samael

Borg

.38-.45

Pieros?

greekfragma

kom

Chroma

’λλος ένας παίδες απο εδώ..10 Boards για αποστολή θα διατεθούν , τα 9 όπως βλέπετε έχουν κλείσει..Οι "Πατρίνοι" που είναι κλεισμένοι με προτεραιότητα είναι :

Dagalidis

Ujin

και άλλοι 2 οι οποίοι δεν μπαίνουν εδώ (θα τους μυήσουμε:p). Θα διατεθούν άλλα 3 boards εδώ στο μαγαζί..και μόνο εδώ..(3 boards θα μείνουν επίσης για Fast ΡΜΑ σε περίπτωση που έχει κανείς πρόβλημα (τα οποία θα διατεθούν όταν θα υποστιριχθεί το προιόν στην Ελλάδα).

(Jimk σε βλέπω να έρχεσαι Πάτρα να μας γνωρίσεις :p)

Αρχική απάντηση από Pc-Corner

.................Οι "Πατρίνοι" που είναι κλεισμένοι με προτεραιότητα είναι :

Dagalidis

Ujin

και άλλοι 2 οι οποίοι δεν μπαίνουν εδώ (θα τους μυήσουμε:p). ......

Μην ξεχνας αλλον ενα :shifty:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.