Jump to content

Ομαδική παραγγελία DFI S754 NF3 μεχρι Σάββατο 25/9/04

Pieros

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Spyrious

Πάντως στα παιδιά από το pc corner τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για την πολύ καλή εξυπηρέτηση!:jump::T: :happy2: :D:rolleyes: :clap:

Πολλα μπραβο, οχι μονο ενα (ειδικα μετα απο καποια πραγματα που ειπωθηκαν)

Παρεδωσεεεεεετοοο το γ@μημενοοοοοο δε μπορωωωω δε μπορωωωω να περιμενωωωω!!

Μακαρι να τα εχουμε αυριο Αθηνα για να παιξουμε μεσα στο ΣΚ :D

Eνα ακομη ΜΠΡΑΒΟ στον Θαναση aka Pc-Corner για τον αψογο επαγγελματισμο του :clap:

Eλπιζω να συνεργαστουμε κ στο μελλον ;)

Aαα κ ενα ευχαριστω στον Πιερρρ που εκανε το κονε :D

Με 13 ευρώ φύγαν για Λήμνο Θεσ/νικη και Κοζάνη (extra κόστος ήταν και η αντικαταβολή και θα τα έχετε την Τρίτη σπίτι σας p2p 2 ευρώ διαφορά ήταν η διφορά και τους είπα άντε γειά)..για τους Αθηναίους τσακώνομαι ακόμα γιατί έχώ μια είδους σύμβαση και μου λένε πάλι τα ίδια λεφτά..πάλι έχει μια extra χρέωση και για αντικαταβολή και για Σάββατο..περισσότερα μετά τις 7 απ όπου και θα φύγουν

Ευχαριστώ και πάλι

Θάνος Αλιχός

Αθήνα - Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα θα δώσετε 120 ευρώ σπίτι σας αντικαταβολή και ΤΙΠΟΤΑ άλλο και θα τα έχετε ΑΥΡΙΟ ! Μπήκα και εκεί μέσα με δικιά μου χρέωση για να μην γκρινιάζετε και για να τε΄λιώνουμε

Φιλάκια :p

Αρχική απάντηση από Pc-Corner

Αθήνα - Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα θα δώσετε 120 ευρώ σπίτι σας αντικαταβολή και ΤΙΠΟΤΑ άλλο και θα τα έχετε ΑΥΡΙΟ ! Μπήκα και εκεί μέσα με δικιά μου χρέωση για να μην γκρινιάζετε και για να τε΄λιώνουμε

Φιλάκια :p

Ωραιοοοοοςςςς!!

Oποτε ανεβεις Αθηνα ή Λαρισα κερναω καφεδουμπα :D

Αρχική απάντηση από Dagalidis [14-10-2004 09:10]

Iσως φανώ τυχερός και πάρω λίγο FSB/CPU MHz ακόμη ...:D

Dag δεν έχω τίποτα μαζί σου, και δεν μου πέφτει ιδιαίτερος λόγος, αλλά με αφορμή αυτό, αλλά και την ειρωνική για μένα απάντηση απο τον "ζηξ" ...

μήπως η καλύτερη αναβάθμιση για σένα, και για όλους όσους έχουν S754, αντί να πάτε σε DFI , να πηγαίνατε κατευθείαν σε S939 και Α64 90nm? ε ZYX?

MHΠΩΣ , θα είχατε σίγουρα καλύτερες επιδόσεις, ουσιαστική αναβάθμιση, και λιγότερο ρίσκο?

sorry για το off topic, ...και προς Θεού!..... Καλορίζικες, και καλά αποτελέσματα σε όσους την παρήγγειλαν!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.