Jump to content

Ομαδική παραγγελία DFI S754 NF3 μεχρι Σάββατο 25/9/04

Pieros

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Samael

Μονο κ μονο επιδη ξηγηθηκες ετσι με μπεσα εγω θα την παρω απο σενα ρε φιλε :T:

Δυσκολο πραμα να βρεις σωστο επαγγελματια την σημερον ημερα.... :TD:

Μολις βρηκαμε εναν :D

Σωστός!!!

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Pc-Corner [Σήμερα, στις 16:02]

Απ ότι ξέρω απ έξω αλλά να σε διαβεβαιώσω οτι δεν είναι μέσα κ απο Quest δεν μπορώ τώρα..τεσπά λεφτά δεν έχει βάλει κανείς γιατί εγώ το έθεσα έτσι..οπότε θα δώ τι παίζει και πόσο κ αν είναι φτηνότερη στην Quest απλά μπήκα μέσα και θα σας τις δώσω όσο τις δίνει...ξεκάθαρα πιστέυω οτι μιλάω :-)

τελικα; ειναι ή δεν ειναι απο εξω; το "Απ ότι ξέρω απ έξω" τι σημαινει;

Παίδες είναι απλό πάρτε το mobo απ όπου θέλετε και αν δεν υπάρχει η δεν το βρείτε και το έχω τα σηζητάμε..αυτό γι αυτούς που τελικά διαβάζουν λίγα απ αυτά που γράφουμε και ρωτάνε περισσότερα...ΝΑΙ είναι απ έξω ! Το γεγονός οτι μου είπαν όμως αν έχετε δεί το thread απ την αρχή, τέλη Σεπτεμβρίου και μου έρχονται την ίδια ημερομηνία με την Quest με προβλιματίζει για το μέσω ποιανού έρχονται..οκ εδώ? ’ντε γιατί τα χω ψιλοπάρει λίγο με όλη την ιστορία που ο καθένας πετάει την ατάκα ανα πάσα στιγμή να πει τι?οτι όλοι ειναι καλυμένοι εκτός απο εμένα?ε οκ..δεν είμαι μαγκες...κ εγώ σας το πα ότι δεν είμαι..τώρα για τους όσους ίσως η μήπως η όχι δεν μπορώ να τα ξαναπώ μόλις το χω στα χέρια μου θα πω ποιός...και όποιος είναι ας μιλήσει...γιατί ειναι κ λίγο χαζό να γράφω για κάτι που πήγα να εξυπηρετήσω και δεν μου έκατσε απο καμία μερια..τα ίδια και τα ίδια..

Φιλικά

Θάνος Αλιχός

Ρε σεις ο άνθρωπος πήγε να εξυπηρετήσει και να βρει τις DFI νωρίτερα από ότι θα τις έφερνε η Quest. Δεν έκατσε η φάση κι άργησαν και τελικά θα τις φέρει την ίδια ημερομηνία με την Quest. Έχει σημασία τι θα γίνει από δω και πέρα και από ποιον προμηθευτή θα είναι οι δικές σας; Αν τις έχει φέρει απέξω, θα έχει πληρώσει μεταφορικά κι ιστορίες για 15 mobo.. κι αν η Quest φέρει μια 100αρα κομμάτια το κόστος για την κάθε μητρική ξεχωριστά θα βγει αρκετά μικρότερο από ότι αυτές του Pc-Corner. Και σας λέει ότι θα σας την δώσει στην ίδια τιμή με την quest ίσως και μπαίνοντας μέσα. Δεν νομίζετε ότι τουλάχιστον πρέπει να το σεβαστείτε αυτό;

Δεν είμαστε για τσακομούς πιέσεις καρδιακά κτλ..πήγε να γίνει κατι που δεν έγινε..έχουμε ακόμα ευτηχώς δημοκρατία..μην πούμε άλλα..και ας κάνουμε ο καθένας ότι θέλουμε..ειλικρινά παιδιά...δεν είπα σε κανέναν και ούτε θα πω "γιατί οχι" και ούε να δικαιολογήσει κάτι...

Χαλαρός είμαι φίλε μου γιατί στο ράφι δεν θα μείνουν (να το πω και έτσι?) για πάνω απο μήνα, είναι ενα καλό φθηνό mobo και πολλοί (μη γνώστες του oc θα το έπερναν και μόνο γι αυτό ) ! Aπλά νοιώθω ότι καταδικάζομαι?ακούω πολλά? που δεν είπα πριν καιρό "παίδες τα λεφτά εκεί"? ή που είπα "θα την έχει και η Quest"?γιατί εμένα αν μου δίναν αυτά τα option με τόση υπερβολική δόση αλήθειας για εμπόριο..δεν θα πιανόμουν απο φράσεις..

Αρχική απάντηση από DJD

Ρε σεις ο άνθρωπος πήγε να εξυπηρετήσει και να βρει τις DFI νωρίτερα από ότι θα τις έφερνε η Quest. Δεν έκατσε η φάση κι άργησαν και τελικά θα τις φέρει την ίδια ημερομηνία με την Quest. Έχει σημασία τι θα γίνει από δω και πέρα και από ποιον προμηθευτή θα είναι οι δικές σας; Αν τις έχει φέρει απέξω, θα έχει πληρώσει μεταφορικά κι ιστορίες για 15 mobo.. κι αν η Quest φέρει μια 100αρα κομμάτια το κόστος για την κάθε μητρική ξεχωριστά θα βγει αρκετά μικρότερο από ότι αυτές του Pc-Corner. Και σας λέει ότι θα σας την δώσει στην ίδια τιμή με την quest ίσως και μπαίνοντας μέσα. Δεν νομίζετε ότι τουλάχιστον πρέπει να το σεβαστείτε αυτό;

Ακριβως, και μονο για αυτο εγω θα την επερνα απο αυτον κι ας ηταν αρκετα πιο ακριβη απο τους αλλους

πως κανετε ετσι μερικοι ρε , υπομονη δεν ξερετε να κανετε? και αν δεν ξερετε να κανετε τουλαχιστον μην εισται και αχαριστοι, μου γινατε ολοι γερμανοι τα θελετε ολα στην ωρα τους, ημαρτον ρε

Zyx τελικά μετράμε λιγότερες ΑΥΡΙΟ θα είναι στο μαγαζί...τελικά ΕΧΟΥΝ rma από Quest ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΛΟΣ (οι πατρινοί ας σπεύσουν...να "αγγίξουν" από αύριο! ΦΕΡΤΕ και ενα CPU [είμαι ιντελακιας] να κάψουμε το 1ο mobo εδώ)

Αύριο ?????? :woot: :woot:

Φτωχή μου ABIT ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ..... :D :D

ΑΒΕ :worship: DFI :T:

Αλλά αν δεν μου κάτσεις καλά θα σε στείλω στο πύρ το εξώτερο...... :clap: :T:

Αύριο δεν νομίζω να είμαι στην ΠΑΤΡΑ λόγο δουλειάς....

Μεθαύριο όμως ..... :T: :T:

Τελικά όσοι ενδοιαφέρονται και σήμερα αλλά και άυριο για αυτό το mobo από εδώ...δεν γράφουν εδώ αλλά στο pccorner@acis.gr με στοιχεία και τηλέφωνα και όλα...άυριο θα έχουμε τηλεφωνικη επικοινωνία με τους ενδοιαφερόμενους και άυριο με αντικαταβολή τελικά θα φύγουν και τα mobo για τα σπίτια σας (όσοι θέλουν τιμολόγιο δίνουν για άλλη μια φορά και στοιχεία εταιρίας) Sorry που σας ξαναβάζω να γράφετε αλλά έτσι θα βγάλουμε άκρη..

Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για το ενδοιαφέρον..και την συνεργασία..

Φιλικά

Θάνος Αλιχός

Υ.Γ δεν είναι υποχρέωση κανενός να πάρει το mobo από την αρχική λίστα!!! Και σε πιο απλά Ελληνικά : αν το πάρουν κάποιοι θα πρέπει να είναι "οι" της λίστας και πάλι "οι" της λίστας δεν είναι ούτε αυτοί υποχρεωμένοι να το πάρουν... :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.