Jump to content

Ομαδική παραγγελία DFI S754 NF3 μεχρι Σάββατο 25/9/04

Pieros

Recommended Posts

Mιας κ οπως σου ειπα θα ειμαι κ γω ενχειρισμενος στο γονατο θα σε κυνηγαω κουτσενοντας... :p

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Κάποιος με πήρε τηλ το Σάββατο για να παραγγειλει κ του πα να στειλει πμ αλλά το ξέχασε. Μπορεί να στείλει γιατί τον ξέχασα?

Ευχαριστώ

From Pieros...

Υπαρχει μια πιθανότητα για τελος αυτης την εβδομάδας, αλλα μάλλον απο Δευτέρα. Αυριο θα ξερει σίγουρα.

Αρχική απάντηση από Pc-Corner

’υριο θα ξέρουμε Guyz

Οτι πληροφορίες θέλετε να μαθετε ξέρετε που θα πάτε

Αρχική απάντηση από Pieros

Οτι πληροφορίες θέλετε να μαθετε ξέρετε που θα πάτε

απο που θα μαθουμε? απο εσενα δεν θα παρουμε τις μητρικες η θα μας δωσεις το καταστημα.

Λοιπόν θα σας στείλω λογαριασμό για κατάθεση με αιτιολογία το nick name σας. Όποιος θέλει πληροφορίες για το μαγαζί πμ .

Το παρακάτω μήνυμα είναι από το μαγαζί. Περιμένω τα σχόλια σας αν θα περιμένουμε ή όχι.

Παιδιά όσον αφορά την DFI NF3 δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας. Ενώ μας υποσχέθηκαν οτι θα την έχουμε σε μία εβδομάδα, τώρα τα αλλάζουν και μας λένε 11-13 Οκτωβρίου. Επείδη καταλαβαίνω οτι πάει πολυ η βαλίτσα !!! εμείς το μόνο που μπορεί να υποσχεθούμαι ανεξάρτητα μαζικής η μή παραγγελίας, είναι οτι το συγκεκριμένο ΜΟΒ θα υπάρχει στο κατάστημα σιγούρα στις 15 του οκτώβρη. Απο εκεί και πέρα είναι στην κρίση του καθενός εάν ενδιαφέρεται η όχι. Σαν κατάστημα θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που υποβάλλαμε τους ενδιαφερόμενους απλά δεν είναι εύκολο να εμπιστευτείς κανέναν.

επειδή έχω ξεμείνει από pc και μόνο στην δουλειά ασχολούμαι λιγάκι αν την βρώ Αθήνα πρίν την ημερομηνία που μας λέει το μαγαζί θα την πάρω αν όχι θα περιμένω δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς....

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 17:10]

A ρε Πιερε....σε γκαντεμιασαν !!!! :p

Πάει το κράτος, έπεσε η κυβέρνυση, αύριο εκλογές.

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλός σου.:flower:

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 16:25]

Πάει το κράτος, έπεσε η κυβέρνυση, αύριο εκλογές.

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλός σου.:flower:

Αντί για μία βδομάδα έγιναν 2 κ τι έγινε?

Πακέτο τρώνε όσοι δεν έχουν PC ,

Το κράτος δεν πεθαίνει απλά μπορεί να γονατίσει λολ

Αρχική απάντηση από Pieros [Σήμερα, στις 18:50]

Παιδιά εγώ θα πάρω από το μαγαζί. Όποιος θέλει ακολουθεί

όπως έγραψα και παραπάνω εγώ ακολουθώ .Τι μία τι δυό βδομάδες το ίδιο είναι για μένα.Περιμένω πμ όταν έχεις νεότερα.

Περιμενουμε νεοτερα απο 1ο χερι Πιερο γιατι το site του μαγαζιου ειναι...... :X:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.