FarmaS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2013 Αν μπορουσατε να μου δωστε μερικες σελιδες για να δω τιμες απο σκληρο δισκο κ πως ακριβως λεγεται ενας σκληρος για laptop για να ξερω πως να ψαξωευχαριστω
argy1 Ιούλιος 12, 2013 #4 Ιούλιος 12, 2013 Οχι ακριβως,προσεξε ο δισκος να εχει ταχυτητα περιστροφης 5400rpm.Εχω δει laptop με δισκο 7200rpm να "περπαταει".Οσο περισσοτερες στροφες,μεγαλυτεροι κραδασμοι και σε φορητο υπολογιστη δεν νομιζω να το θες αυτο.
Oric Ιούλιος 12, 2013 #5 Ιούλιος 12, 2013 δλδ ολα τα 2.5 ειναι για laptop ?Ναι, - κι όχι μόνο για laptop, αλλά και για οποιαδήποτε εφαρμογή, της οποίας ο χώρος είναι κρίσιμος, όπως ας πούμε τα Mac Mini. Χώρια που οι 2.5 ρηδες μπορούν να τοποθετηθούν και σε φατνίο 3.5 ιντσών κάποιου desktop, με ειδικές λάμες.
Matia Ιούλιος 12, 2013 #6 Ιούλιος 12, 2013 Τι λέτε ρε? Ποιος περπατάει? Το laptop? Σε netbook μήπως τον βάλανε? Και πάλι κουφό μου φαίνεται.Γενικός κανόνας είναι ότι τα laptop σέρνονται λόγω των 5400, πάνε πολυ καλύτερα λόγω των 7200 και πετάνε με τους SSD. Διαλέγεις και παίρνεις.
MeddlingMageGR Ιούλιος 13, 2013 #7 Ιούλιος 13, 2013 Αν μπορουσατε να μου δωστε μερικες σελιδες για να δω τιμες απο σκληρο δισκο κ πως ακριβως λεγεται ενας σκληρος για laptop για να ξερω πως να ψαξωευχαριστωΘα ήταν χρήσιμο να μας πεις για τι δουλειά περιορίζεις τον σκληρό, και αν θα σε ενδιέφερε να αγοράσεις έναν γρήγορο αλλά λίγο ακριβότερο ή έναν παραδοσιακό αργό και φτηνό. From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"
argy1 Ιούλιος 13, 2013 #8 Ιούλιος 13, 2013 Τι λέτε ρε? Ποιος περπατάει? Το laptop? Σε netbook μήπως τον βάλανε? Και πάλι κουφό μου φαίνεται.Γενικός κανόνας είναι ότι τα laptop σέρνονται λόγω των 5400, πάνε πολυ καλύτερα λόγω των 7200 και πετάνε με τους SSD. Διαλέγεις και παίρνεις. Σαφως και οι 7200 ειναι πιο γρηγοροι και ακομα πιο γρηγοροι ειναι οι ssd.Εχω βαλει πολλες φορες και εγω 7200 δισκους (σε φιλους,δεν ειμαι επαγγελματιας) και μερικες φορες μου λενε οτι το μηχανημα κανει θορυβο οταν διαβαζει τον δισκο και εχει κραδασμους ενω με τον παλιο (5400) δεν το εκανε.Επισης μια φορα ενος φιλου λειπαν τα λαστιχενια ποδαρακια απο κατω και οταν ηταν πανω σε γυαλινη επιφανεια ετρεμε.Το "περπαταγε" ηταν το δικαιωμα της υπερβολης που δινουμε στον ποιητη Καποιους τους ενοχλει και σε καποιους ειναι ανεπαισθητη η διαφορα,παντως στα δικα μου laptop προτιμω ssd απο μηχανικους δισκους.
FarmaS Ιούλιος 13, 2013 Author #9 Ιούλιος 13, 2013 Θα ήταν χρήσιμο να μας πεις για τι δουλειά περιορίζεις τον σκληρό, και αν θα σε ενδιέφερε να αγοράσεις έναν γρήγορο αλλά λίγο ακριβότερο ή έναν παραδοσιακό αργό και φτηνό. From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"αυτο ακριβως.. αργο κ φτηνο.. το χρειαζομαι περισσοτερο για ιντερνετ παρα για παιχνιδιακ κατα προτιμηση μαλλον αυτον θα αγορασω HDD :: Western Digital 250GB Scorpio Blue WD2500BPVT SATA II 5400rpm 8MB 2.5'' - Visionstudio.gr
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.