Jump to content

Σκληρος δισκος για laptop

FarmaS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αν μπορουσατε να μου δωστε μερικες σελιδες για να δω τιμες απο σκληρο δισκο κ πως ακριβως λεγεται ενας σκληρος για laptop για να ξερω πως να ψαξω

ευχαριστω

δλδ ολα τα 2.5 ειναι για laptop ?

Οχι ακριβως,προσεξε ο δισκος να εχει ταχυτητα περιστροφης 5400rpm.Εχω δει laptop με δισκο 7200rpm να "περπαταει".Οσο περισσοτερες στροφες,μεγαλυτεροι κραδασμοι και σε φορητο υπολογιστη δεν νομιζω να το θες αυτο.

δλδ ολα τα 2.5 ειναι για laptop ?

Ναι, - κι όχι μόνο για laptop, αλλά και για οποιαδήποτε εφαρμογή, της οποίας ο χώρος είναι κρίσιμος, όπως ας πούμε τα Mac Mini. Χώρια που οι 2.5 ρηδες μπορούν να τοποθετηθούν και σε φατνίο 3.5 ιντσών κάποιου desktop, με ειδικές λάμες.

Τι λέτε ρε? Ποιος περπατάει? Το laptop? Σε netbook μήπως τον βάλανε? Και πάλι κουφό μου φαίνεται.

Γενικός κανόνας είναι ότι τα laptop σέρνονται λόγω των 5400, πάνε πολυ καλύτερα λόγω των 7200 και πετάνε με τους SSD. Διαλέγεις και παίρνεις.

Αν μπορουσατε να μου δωστε μερικες σελιδες για να δω τιμες απο σκληρο δισκο κ πως ακριβως λεγεται ενας σκληρος για laptop για να ξερω πως να ψαξω

ευχαριστω

Θα ήταν χρήσιμο να μας πεις για τι δουλειά περιορίζεις τον σκληρό, και αν θα σε ενδιέφερε να αγοράσεις έναν γρήγορο αλλά λίγο ακριβότερο ή έναν παραδοσιακό αργό και φτηνό.

From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"

Τι λέτε ρε? Ποιος περπατάει? Το laptop? Σε netbook μήπως τον βάλανε? Και πάλι κουφό μου φαίνεται.

Γενικός κανόνας είναι ότι τα laptop σέρνονται λόγω των 5400, πάνε πολυ καλύτερα λόγω των 7200 και πετάνε με τους SSD. Διαλέγεις και παίρνεις.

Σαφως και οι 7200 ειναι πιο γρηγοροι και ακομα πιο γρηγοροι ειναι οι ssd.Εχω βαλει πολλες φορες και εγω 7200 δισκους (σε φιλους,δεν ειμαι επαγγελματιας) και μερικες φορες μου λενε οτι το μηχανημα κανει θορυβο οταν διαβαζει τον δισκο και εχει κραδασμους ενω με τον παλιο (5400) δεν το εκανε.Επισης μια φορα ενος φιλου λειπαν τα λαστιχενια ποδαρακια απο κατω και οταν ηταν πανω σε γυαλινη επιφανεια ετρεμε.Το "περπαταγε" ηταν το δικαιωμα της υπερβολης που δινουμε στον ποιητη :p

Καποιους τους ενοχλει και σε καποιους ειναι ανεπαισθητη η διαφορα,παντως στα δικα μου laptop προτιμω ssd απο μηχανικους δισκους.

Θα ήταν χρήσιμο να μας πεις για τι δουλειά περιορίζεις τον σκληρό, και αν θα σε ενδιέφερε να αγοράσεις έναν γρήγορο αλλά λίγο ακριβότερο ή έναν παραδοσιακό αργό και φτηνό.

From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"

αυτο ακριβως.. αργο κ φτηνο.. το χρειαζομαι περισσοτερο για ιντερνετ παρα για παιχνιδια

κ κατα προτιμηση μαλλον αυτον θα αγορασω HDD :: Western Digital 250GB Scorpio Blue WD2500BPVT SATA II 5400rpm 8MB 2.5'' - Visionstudio.gr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.