Jump to content

paypal απορια

sakinor

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλισπερα παιδια,

πηγα σημερα τραπεζα πειραιως και πηρα μια prepay gift card και εβαλα μεσα μπολικα χρηματα. παω να την βαλω στο paypal και μου λεει οτι μου χρεωνει 1,5 ευρω και να μπω στην καρτα να βαλω εναν κωδικο που εστειλε το paypal ωστε να τα παρω πισω και να παραγγειλω απο ebay.

το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που να μπω :drool::wassat: και να αρχισω τις παρραγγελιες γιατι η καρτα ειναι prepaid gift και οχι πιστιωτικη

Πρεπει να δεις την χρεωση που σου περασε το paypal...στην περιγραφη χρεωσης εχει εναν κωδικο 4ψηφιο αν θυμαμε καλα.Αυτον βαζεις στο paypal, σου καταχωρει σαν εγκυρη για αγορες την καρτα και σου αφηνει το 1.5 ευρω.

Αν δεν εχεις κωδικους για internet banking για να το δεις ,νομιζω οτι μπορεις να παρεις το αρμοδιο τμημα τηλεφωνο και να σου πουν τον κωδικο.

Εφόσον συνδέσεις την κάρτα σου με την PayPal μπορείς να κάνεις αγορές από όπου θέλεις που σε χετε πληρωμή με PayPal, δεν σε αφορά η κάρτα σου τη είναι.

Τα 1.5 τα παίρνει για να σου δώσει το κωδικό συναλλαγής για να επιβεβαιώσει ότι είναι η δικιά σου κάρτα, όπως λέει και ο φίλος από πάνω παίρνεις τηλέφωνο αν δεν έχεις Web banking και σου λέει το κωδικό, η πας στην τράπεζα και παίρνεις το ιστορικό συναλλαγών και το βλέπεις πάνω. Απλα να ξέρεις μπορείς να κρατήσει μέχρι 2 μέρες για να εμφανιστεί η συναλλαγή.

Πάντως άποψη μου είναι να μην παίρνετε prepaid κάρτες γιατί χρεώνουν και είναι σπαστικές.

Για μένα η καλύτερη λύση είναι τις eurobank που ανοίγεις ένα απλό λογαριασμό και σου δίνει αυτόματα στην κάρτα ατμ και visa electron

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.